Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

idiot.

Henrietta_fromholtz

Jag är typ världens mest ledsna människa idag… Och igår. I förrgår när vi var och käkade på sushikrogen nedanför min lägenhet var det någon idiot som snodde min dator som låg tillsammans med min laddare och massa minneskort i mitt fodral från Mulberry. Vem orkar vara så elak? Detta betyder såklart en jäkla massa bök. 1. Jag missade en drink jag skulle ta med en läsare här nere. / 2. Jag kan inte blogga som vanligt fram till jag kommer hem / 3. Alla mina konton är blockade av säkerhetsskäl och jag kan inte jobba och hålla den ordning som jag vill. / 4. Jag måste köpa nytt datorfodral. / 5. Jag måste fixa en ny dator och fixa allt jag behöver på nytt. Typ Photoshop och liknande program. Och så har en del viktiga dokument begravts…

Hur glömmer man och går vidare? Nu sitter jag på min vän Niklas dator och bloggar. Försöker sammanställa våra dagar så gott det går, men en sak som är säker att det får bli ett ordentligt blogginlägg om Palma när jag kommer hem.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Men gud vad jobbigt! ☹️ Förstår hur något sådant kan förstöra något fruktansvärt och frustrationen du måste känna. Att man kan med! Vad är det som går fel när man inte kan skilja på vad som är mitt & ditt?! Hoppas du kan njuta av resten av resan trots detta! ?

    Hanna 2016-08-05 20:06:42
    Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson