Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

idiot.

Henrietta_fromholtz

Jag är typ världens mest ledsna människa idag… Och igår. I förrgår när vi var och käkade på sushikrogen nedanför min lägenhet var det någon idiot som snodde min dator som låg tillsammans med min laddare och massa minneskort i mitt fodral från Mulberry. Vem orkar vara så elak? Detta betyder såklart en jäkla massa bök. 1. Jag missade en drink jag skulle ta med en läsare här nere. / 2. Jag kan inte blogga som vanligt fram till jag kommer hem / 3. Alla mina konton är blockade av säkerhetsskäl och jag kan inte jobba och hålla den ordning som jag vill. / 4. Jag måste köpa nytt datorfodral. / 5. Jag måste fixa en ny dator och fixa allt jag behöver på nytt. Typ Photoshop och liknande program. Och så har en del viktiga dokument begravts…

Hur glömmer man och går vidare? Nu sitter jag på min vän Niklas dator och bloggar. Försöker sammanställa våra dagar så gott det går, men en sak som är säker att det får bli ett ordentligt blogginlägg om Palma när jag kommer hem.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Men gud vad jobbigt! ☹️ Förstår hur något sådant kan förstöra något fruktansvärt och frustrationen du måste känna. Att man kan med! Vad är det som går fel när man inte kan skilja på vad som är mitt & ditt?! Hoppas du kan njuta av resten av resan trots detta! ?

    Hanna 2016-08-05 20:06:42
    Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind