Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

3 podcasts med mig: Linkedin-tips, Anorexia & busringning

 

Ni är flera som har frågat om jag kan länka till poddar och liknande som jag tidigare har deltagit i, och visst kan jag det!

13002563_1128889623830601_5852411872056307714_o

 I Ungvuxenpodden pratar vi om prestationsprinsessan Henrietta, men främst om tävlingen som eskalerade och ledde till att jag blev sjuk i anorexia. HÄR hittar ni den!

9347fa67df71c98220cdb3fefabb2414_980x0_c_85_ns_v4

I Girlpowerpodden pratar vi pratar om vänner som utnyttjar och om självförtroende på jobbet. Jag blir även tvingad till att busringa och ta på mig bloggrocken… Gah! Och så erkänner jag när jag rätt nyligen gjorde någonting olagligt.

Ni hittar avsnittet HÄR!

Skärmavbild 2016-08-10 kl. 19.50.02

Bara några veckor efter jag börjat min utbildning på Berghs School of Communication fick jag förfrågan om jag ville delta i en kommunikationspodd ledd av sociala medier-experten Jackie Kothbauer. Det ville jag såklart! Vi pratar vad jag vill med mina sociala medier, hur jag ska tänka för att bli attraktiv inför arbetsgivare och hur man hittar balansen mellan den spralliga och seriösa Henrietta. Efter det här mötet med Jackie, som nu blivit en vän, har jag lärt mig så mycket om sociala medier. Hon är Grym! Googla och lär dig av hennes supertips.

HÄR hittar ni den! Så liten tjej. Haha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Fridsell
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson