Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BFF

IMG_0751IMG_0753

Det bästa med att vara tillbaka i Stockholm? Att ha sin bästis nära igen. I torsdags när jag inte kände mig bra ställde vi in vår middag och gick till Grodan istället för ett glas. Något är bättre än ingenting. Gud vad jag saknat min Mallan! När vi sågs klappade hjärtat och när vi lämnade varandra kände jag mig pirrig. Vi har världens bästa höst framför oss och jag ser fram emot den helg vi flyger iväg för BFF-häng.

Idag är det lördag och Johan lämnade tidigt för en helg i London med pappa och bror. Jag skulle egentligen åka ned till Västervik där min vän Max styr kräftis, men tyvärr vaknade jag upp med feber och halsont. Istället har jag precis gjort i ordning min och Johans garderob, och nu väntar ytterligare piff hemma i lägenheten. Det kommer kännas bra när allt är klart.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind