Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BFF

IMG_0751IMG_0753

Det bästa med att vara tillbaka i Stockholm? Att ha sin bästis nära igen. I torsdags när jag inte kände mig bra ställde vi in vår middag och gick till Grodan istället för ett glas. Något är bättre än ingenting. Gud vad jag saknat min Mallan! När vi sågs klappade hjärtat och när vi lämnade varandra kände jag mig pirrig. Vi har världens bästa höst framför oss och jag ser fram emot den helg vi flyger iväg för BFF-häng.

Idag är det lördag och Johan lämnade tidigt för en helg i London med pappa och bror. Jag skulle egentligen åka ned till Västervik där min vän Max styr kräftis, men tyvärr vaknade jag upp med feber och halsont. Istället har jag precis gjort i ordning min och Johans garderob, och nu väntar ytterligare piff hemma i lägenheten. Det kommer kännas bra när allt är klart.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson