Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Blondie

IMG_5147

Jag har verkligen gått och blivit en blondie på Mallorca. Vad tycker ni? Många säger att jag borde klippa av kalufsen igen, men jag har bestämt mig för att det ska bli långt igen. Det var på tok för länge sedan jag hade svall, typ 6 år sedan? Och på tal om att ha gått och blivit blond måste jag testa min nya hårinpackning som jag fick av Creative Headz ikväll.

Jag vill även be om ett litet tips: Jag ska på bröllop på lördag och temat är lite spexigt. Jag ska alltså ha en stark färg på mig och gärna en rolig accessoar. Var köper jag fräcka grejer till håret? Inte ett vanligt spänne, utan någonting lite mer ”skrikigt”. Hit me!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind