Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

1 mil och gubbkeps.

Henrietta_Fromholtz_Haymarket_9outfit

Äntligen har jag hittat en fin gubbkeps (J kallar den ”kommunistkeps”) efter några års letande, eller den hittade faktiskt ända hem till mig. Hihi! Den kommer från Nellys ”Girls in Suite-kollektion” och ni hittar den HÄR för endast 199 pix. Fick även hem en massa andra fina kläder igår, allt ifrån en blå sammetskostym till rosa bombarjacka. Igår kväll var lite som en för tidig födelsedag typ!

Annars? Jag mår riktigt riktigt fint. Trotsar vädret genom att bära kort kjol, känner mig fräsch efter att ha sprungit 1 mil, redo på kommande Wrapp-lanseringar, taggad på lördagens bröllop och så fyller jag ju 25 år på fredag. HURRA! Jag ska såklart ha fest, men inte nu. Jag har hittills bara bestämt tema, resterande får vänta till nästa vecka.

Nu ska jag springa och fika med lördagens brud. Hörs senare <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Din jacka är helt fantastisk!! Vart kan man hitta den? 🙂

    Caroline Beckert 2016-08-17 20:19:55
    Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson