Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lösning på klädkris

Henrietta_Fromholtz Henrietta_Fromholtz_Metro_mode_3

Henrietta_fromholtz_Metro

Solglasögon – D&G / Bombarjacka – Lindex / Klänning – Zara /
Tanklackar – Zara / Väska – Mulberry

Dagens outfit! Jag har ju, som nästan alla andra, klädkris varje morgon. Läste någon artikel om att det beror på att man oftast handlar plagg för tillfällen och sedan förstör det genom att använda det till ett helt annat tillfälle. Om jag exempelvis köper en härlig klänning att ha på fest och sedan även bär den till jobbet, då tröttar jag på den och tycker att den varken passar till festen eller jobbet. Det är därför jag står och glor in i garderoben och säger: ”JAG HAR INGA KLÄDER!”. Nu har jag börjat med en ny grej: Varje vecka utgår jag från 15 stycken inspirerande outfitbilder på Pinterest. Sådan jäkla bra grej!

Och så kom jag på nu – en liten update om min höst kommer! Mycket spännande som är på G.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand