Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lösning på klädkris

Henrietta_Fromholtz Henrietta_Fromholtz_Metro_mode_3

Henrietta_fromholtz_Metro

Solglasögon – D&G / Bombarjacka – Lindex / Klänning – Zara /
Tanklackar – Zara / Väska – Mulberry

Dagens outfit! Jag har ju, som nästan alla andra, klädkris varje morgon. Läste någon artikel om att det beror på att man oftast handlar plagg för tillfällen och sedan förstör det genom att använda det till ett helt annat tillfälle. Om jag exempelvis köper en härlig klänning att ha på fest och sedan även bär den till jobbet, då tröttar jag på den och tycker att den varken passar till festen eller jobbet. Det är därför jag står och glor in i garderoben och säger: ”JAG HAR INGA KLÄDER!”. Nu har jag börjat med en ny grej: Varje vecka utgår jag från 15 stycken inspirerande outfitbilder på Pinterest. Sådan jäkla bra grej!

Och så kom jag på nu – en liten update om min höst kommer! Mycket spännande som är på G.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind