Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fluffelifluff

Jackan

Vad tycker ni om fluffelifluffjackan från H&M? Typ asfin, men jag vet inte om den kanske kan kännas lite dassig efter några gångers användande. Jag ska lura på det nu under eftermiddagen och så slår jag kanske till i morgon.

Annars? Just nu sitter jag på jobbet och sprudlar efter mitt lunchpass på Urban Ride (Tack FitnessCollection för introduktionen till detta!). Det känns fantastiskt skönt att jag äntligen har kommit igång med träningen på riktigt och samtidigt njuter av det. Jag tycker inte att det är jobbigt att ta sig dit, gå upp på morgonen om det är tidig träning som väntar eller faktiskt skippa en trevligare lunch för hälsan. Tack vare detta är jag en mer harmonisk, glad och produktiv Henrietta i dagsläget. Därför – Hej då bloggen, nu måste jag jobba vidare innan jag springer iväg på en smaskigt och glassigt event.

Vi hörs séance <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind