Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Veckolistan!

Fashion_Week_Stockholm_8

VECKAN SOM PRECIS HAR GÅTT:
Har varit fantastisk, som vanligt intensiv och så har jag tagit rekord i produktivitet. Jag lyckades få in så mycket träning som jag i början av veckan önskade, checkat av allt på min to do-list, tagit mig tid till att träffa vänner som jag har saknat och fått det städat hemma.

VECKANS BÄSTA:
Det fina vädret, att jag fick krama på lille Pixel och snacka skit OCH viktiga idéer med mamma Julia.

VECKANS SÄMSTA:
Mitt vidriga humör som plötsligt kom till mig under fredagens middag. Stackars Johan som ville ha fredagsmys!

VECKANS KÖP:
En låda med glass på Brillos glassbar. Salty Carmel gjord på mjölk istället för grädde… Sjukt gott!

VECKANS JOBB:
Jag förbereder 4 spännande lanseringar (längtar tills jag kan dela det här!) och på sidan av det har jag flera andra viktiga projekt som också måste rulla framåt. Hemsidan görs om helt och hållet, vår kommunikation ska lämna snack om brands och erbjudanden och istället fokusera på data och produkten, vilket kräver en hel del jobb. Vi gör även om vårt nyhetsbrev, planerar Wrapps årliga julkalender och så letar jag efter en grym intern. Är det kanske du?

VECKANS OVÄNTADE:
Jobbig fråga då den händelsen är en hemlis.

VECKANS GODASTE:
Salty Carmel-glassen på Brillo.

VECKANS PLANER:
Hela veckan är fullproppad med möten, men i morgon kväll ska jag och några vänner testa på menyn på Zink Grill. På onsdag morgon blir det träning med bästa Maria från FitnessCollection följt av frukost och planeringen av min träning i höst. Torsdag Crayfish Party med Wrapp och i helgen… Jag är öppen för förslag!

Ps. Här om dagen fick jag ett mail av en grym tjej som läser min blogg och vill ses över en lunch för att bolla jobb och andra spännande saker i livet. JA SÅ KUL! Mer sådant. Är du sugen på en fika? Var inte rädd att slänga iväg ett mail till henriettafromholtz@live.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand