Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Grottor & klättring på Mallorca!

Henrietta_Fromholtz_Mallorca_Utflykt_1Henrietta_Fromholtz_Mallorca_Utflykt_3Henrietta_Fromholtz_Mallorca_Utflykt_22Henrietta_Fromholtz_Mallorca_Utflykt_21Mallorca_Tips_7Mallorca_Tips_11Henrietta_Fromholtz_Mallorca_Utflykt_24Henrietta_fromholtz_Mallorca_13Henrietta_fromholtz_Mallorca_15Henrietta_fromholtz_Mallorca_14Henrietta_fromholtz_Mallorca_9Henrietta_fromholtz_Mallorca_16Mallorca_Tips_12Henrietta_fromholtz_Mallorca_3

 

Idag saknar jag Mallorca fruktansvärt mycket.

Mamma och pappa är där nu och är inte lata med att ringa för att berätta hur gott de har det där nere. Sitter nu och drömmer mig tillbaka till dagen då Erika och Niklas tog med mig och Johan på ett litet äventyr. Vi visste inte var vi skulle men fick instruktioner om att packa gympaskor, bikini, oömma kläder, kamera och matsäck. Vi åkte över hela ön och stannade till i Porto Cristo där en båt, våtdräkter och två trevliga killar väntade. Jippie! Erika och Niklas hade alltså bokat en äventyrsdag till sjöss! Vårt första stopp var vid en grotta (den ni ser på de första bilderna!) som vi fick simma in i… Och herregud! Det var ta mig tusan det ballaste jag någonsin sett. Allt där inne kändes som en Pirates of The Caribbean-film. Det slog Mauritius och vilda delfiner med hästlängder. Efter det fick vi klättra ned för ett högt berg (och jag som är höjdrädd.. haha!) och bada runt på andra fina platser.

Om du ska till Mallorca måste du åka hit!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Längtar tillbaka!! <3<3<3

    Erika 2016-09-22 17:34:38
    Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand