Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Kräftskiva med Wrapp

IMG_7484

I torsdags vankades det kräftskiva med Wrapp och i år hölls den i Roddarklubbens lokal på Djurgården. Jag brukar vanligtvis vara med i festgruppen, men denna gång kände jag att jag inte fick ihop det tidsmässigt. Istället fick jag vara musikansvarig (som alltid) och slog mig ned utanför festlokalen för att ta fram en höjdare till spellista.

IMG_7524

Jag och min älskling Carro innan det blev kräftor och nubbe.

Caroline har jag känt ända sedan födseln och tillsammans har vi upptäckt en herrans massa grejer. Vi har spenderat många veckor på skidor i Zermatt, badat med vilda delfiner på Mauritius, sprungit omkring i Cannes och stoltserat med nyinköpta (och rätt töntiga) Prada-jackor och käkat crepes runt varenda hörn i Paris. Jag är så glad att Caroline valde att börja jobba på Wrapp för 6 månader sedan. Ni missade väl inte hennes bröllop jag var på i juni? HÄR hittar ni inlägget.

 

IMG_7535

Jag, min bordsherre Marcus och Tiina.

När Marcus inte äter kräftor bredvid mig jobbar han som utvecklare på Wrapp och Tiina började på Wrapp för en månad sedan och är en del av mitt marketing team. Hon pratar finska, så nu när det är nästan alla pratar ett annat språk får man inte prata svenska någonstans på kontoret. Det skulle vara mobbing och nu får jag spetsa min engelska.

IMG_7562

Och där var vi igång! Det lektes lekar där mitt lag utklassade alla andra, vi kom varandra närmre genom knasiga och tuffa frågor och sjöng snapsvisor på engelska. Åh… Jag älskar Wrapp och alla mina kollegor! Vi är så otroligt olika varandra och det är just det som är det fina. Många tycker att jag är en knasboll med Snapchat och blogg, medan jag tycker att flera har lustiga intressen och pratar om knasiga saker kring lunchbordet. Men varje dag lär vi och inspireras av varandra.

Förresten! Så mycket roliga frågor som rullat in i frågestunden nu och som väntat är det en hel del som rör mitt jobb och karriär i stort. Om ni har andra typer av frågor får ni gärna ställa dem 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand