Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vad jag senast skrev i mina iPhoneanteckningar.

Jag tycker det är himla kul att höra om vad andra gör och tänker på om dagarna, men extra kul tycker jag det är att läsa Sandra Beijers iPhoneanteckningar. Det känns väldigt äkta och nästan lite fult av mig, nästan som om jag har brutit mig in i hennes dagbok. Jag tycker hur som helst att hennes idé är så kul att jag kopierar den rakt av. Så här kommer mina senaste iPhone-anteckningar:

Mina_anteckningar2

Till vänster: En lista på vad jag skall göra i morgon som även finns i min kalender på datorn OCH i min fysiska kalender. Gillar tredubbelt! Dagen börjar alltså med träning, fortsätter med jobb och avslutas med jobb. Inte mycket glammigare än så. Kanske något extra gott till middag?

Till höger: Maträtter som jag vill laga snart! Brukar alltid ha sådana listor nära till hands.

Mina_anteckningar4

Till vänster: En lista på vad jag måste köpa och fixa till en tjejmiddag jag styr om några helger. Som ni förstår är det franskt tema… Kom dock på att jag har glömt informera tjejerna om detta.

Till höger: Teman på blogginlägg som jag tänker göra de närmsta veckorna. Frågan är hur ”Min dag på Wrapp” ska kunna bli snyggt på bild.. Måste suga på den!

Mina_anteckningar3Till vänster: Min inköpslista i söndags. Glömde dock Nespressokapslarna som typ är den viktigaste ingrediensen i mitt hem.

Till höger: Varje halvår sätter jag och mina kollegor på Wrapp upp mål att jobba efter. De flesta är arbetsrelaterade men vi sätter även upp x antal personliga mål som hör ihop med jobbet. Jag behöver alltså jobba på att lära mig skilja på DE och DEM (lär mig aldrig!), vässa till min business english samt lära mig att prioritera vad som är viktigast för att bli mer produktiv.Mina_anteckningar1

Till vänster: Haha! Mitt egna lilla spansklexikon som jag dagligen fyller med nya ord som jag lär mig av mina spansktalande kollegor på Wrapp. Det är verkligen en salig blandning av ord och meningar, men regeln är att jag bara får skriva ned sådant jag verkligen kan få användning för. Därför undrar jag varför jag har skrivit ned ordet gris? Jag minns verkligen inte..

Till höger: En liten lista med kommentarer om inredning till lägenheten. Det finns ju en herrans massa fler grejer som borde stå på den kan man tycka, men detta är endast en ”skriv-ned-innan-du-glömmer-lista”.

Skriver ni också ned mycket? Eller är det bara jag som är en glömsk jävel?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag älskar också anteckningarna. Mycket enkelt att använda om man bara vill få ner något snabbt 🙂

  Tryggve 2016-09-27 16:12:58 http://hifisystem.se
  Svara
 • Ett tips med de och dem är att testa på engelska, passar they bäst in – använder du de, passar them bäst in – använder du dem 🙂

  Erika 2016-09-27 08:29:19
  Svara
 • Är exakt likadan! älskar allt som har med listor att göra 🙂

  vad gäller de och dem (som jag också hade svårt med ett tag) är en bra tumregel att they på engelska blir de och them blir dem 🙂 Så när jag tvekar sker jag istället meningen på engelska och använder de eller dem därefter. ”They are playing football at the zoo..” (haha) –> ”De spelar fotboll på zoo.” ”I like them” –> ”Jag gillar dem”. Lättare att höra vad som låter rätt på engelska tycker jag 🙂 Du säger ju inte ”Them are playing…” eller ”Jag gillar de..” Möjligtvis det! haha.

  Tack för en grym blogg och all härlig energi du delar med dig av 🙂 det smittar!
  KRAM Mikis

  mikaela 2016-09-27 07:10:43
  Svara
 • Enkel grej med de och dem är att tänka vi=de och oss=dem. Så tänker man bara HUR vi eller oss passar in i meningen. Exempelvis: Vi gillar inte det=De gillar inte det. OSV

  Victoria 2016-09-26 22:40:43
  Svara
 • Tänk på att orden tillhör olika kategorier ”de” tillhör samma som jag, du, han, hon, vi, ni och man, och att ”dem” hör till samma kategori som mig, dig, honom, henne, oss, er och en. Och då kan man testa olika meningar för att känna efter vilket ord som ska vara där. t ex ”Igår skulle jag kolla på Idol” okej då blir det ”de” eftersom den hamnar i ”jag-kategorin”. Är inte så bra på förklara i skrift men det funkar bra iaf.

  Annie 2016-09-26 20:53:22
  Svara
 • Jag skriver ner allt, blir en sådan tillfredsställelse att kunna pricka av saker! Har världens bästa knep hur du ska lära dig skillnaden på de och dem om du vill veta?
  Kram!

  Ida L 2016-09-26 20:50:37
  Svara
 • Älskar detta! Så kul att läsa. Skriver också ned typ allt, även duscha. Hahahs

  Poddkollen 2016-09-26 19:55:06 http://poddkollen.se
  Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand