Social Media Gala – Tack!

IMG_7936

 

Jag måste säga HURRA! och TACK! till Margaux och teamet på Modern Women Media som hade styrt upp en så fin och härlig gala i går kväll. Jag har ju inte befunnit mig i bloggbranschen särskilt länge, men har ändå hunnit uppleva en hel del bloggkalas som är rätt stela och med osoft stämning. Gårdagens gala bjöd på glada och intressanta människor, skratt, god mat och bara good feeling. Jag hade även lyxen att bli placerad vid kvällens trevligaste bord där jag satt tillsamans med Sofie, Siri, Dessie, Linn och Nnabintou. Tack för allt bästa Maggan och Co!

Nu är helgen snart över och jag känner mig så mycket gladare än här om dagen. Lycka! Men innan jag kastar mig in i en ny hektisk vecka tänkte jag öppna godispåsen och slå på Follow the money. En ny serie som sägs vara lika bra som bron. Check it up! Puss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!