Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Social Media Gala – Tack!

IMG_7936

 

Jag måste säga HURRA! och TACK! till Margaux och teamet på Modern Women Media som hade styrt upp en så fin och härlig gala i går kväll. Jag har ju inte befunnit mig i bloggbranschen särskilt länge, men har ändå hunnit uppleva en hel del bloggkalas som är rätt stela och med osoft stämning. Gårdagens gala bjöd på glada och intressanta människor, skratt, god mat och bara good feeling. Jag hade även lyxen att bli placerad vid kvällens trevligaste bord där jag satt tillsamans med Sofie, Siri, Dessie, Linn och Nnabintou. Tack för allt bästa Maggan och Co!

Nu är helgen snart över och jag känner mig så mycket gladare än här om dagen. Lycka! Men innan jag kastar mig in i en ny hektisk vecka tänkte jag öppna godispåsen och slå på Follow the money. En ny serie som sägs vara lika bra som bron. Check it up! Puss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand