Social Media Gala, bästishäng & så har jag möblerat om.

Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.

Min helg började med en cevichesallad och skvaller med Gabbi. En extremt god kombo!

IMG_7874

Sedan slog klockan 17.00 och det blev en fredagsAW på Grodan med sällskap av min kära Gabbi igen.

IMG_7880

Lotten och Lollo också <3

IMG_7885

När jag kom hem var det mys som stod på schemat, men vid halv 8 stod polisen hemma hos mig efter de värsta 20 minuterna i mitt liv. Missat? Läs här!

IMG_7893

Jag somnade trots allt gott och på lördagen vaknade jag upp och kände suget efter löprunda. Det gjorde J också som på bilden har stannat till bakom ett träd?

IMG_7897

Lilla Djurgårdsvarvet – Check!

Johan ville verkligen inte ta det här fotot: ”Men herregud, inte utanför varenda grannes fönster”. ”Jo, för det måste jag ’ha till min helg på bild’ på bloggen!”

IMG_7903

När jag var duschad och klart trippade jag bort till Tures för mys med Gabbi (IGEN!) och Cissi.

Jag vet ju att ni vill ha lite detaljerad info: Gabbi och Cissi är två av de bästa personerna jag vet. Gabbi och jag lärde känna varandra under en möhippa och därför heter hon ”Gabbi möhippa” på min mobil. Vi har sedan jobbat ihop ett tag när vi båda var på Devote, men idag pysslar hon med poddar på Acast. Är man nyfiken och vill höra det allra senaste (jag älskar!) så är det Gabbi man ska hänga med. Hon är för jäkla uppdaterad på ALLT! Cissi – en av mina allra äldsta och närmsta vänner. Bild på henne finns från min söndag.

IMG_7923

När klockan slog 19.00 var jag dressad och redo för kvällen. Kort efter den här selfien togs hoppade jag i mina tantklackar och sprang bort till Broms för att ta en drink med lite bloggers innan galan. Gott!

Henrietta_Fromholtz_Johan_Magnusson

Efter drinken på Broms gick vi bort till K-Märkt där Social Media Gala hölls och där letade jag snabbt upp kvällens snyggaste kille. Man kan kalla honom för Mode-Johan, Plaza-Johan eller bara Johan Magnusson. Eller ”Joiiiie” som jag brukar kalla alla som heter Johan. Här stod vi och trodde att det var fri bordsplacering och gjorde planer om att hänga av oss kavajerna längst fram vid scenen. Vi hade fel… Där skulle ju CUBE sitta såklart!

 

IMG_7933

 

Glad ändå klädd i min blåa sammetskostym från Nelly. >  Ni hittar den HÄR!  <

IMG_7941

Efter härligt mingel med blandad kompott blev jag placerad vid ett superbord! Bästa Sofie som är bäst i Sverige på hamburgare, min vapendragare och modeundret Linn klädd i Stella McCartney, coolaste Siri som lagar grön mat på TV4 och blogglegenden Dessie.

IMG_7931

Klockan gick alldeles för snabbt och helt plötsligt var jag tvungen att lämna middagen för att åka vidare till nästa kalas. Min vän Sandra fyllde år och det ville jag såklart inte missa.

Det är alltid tråkigt när två superkalas krockar…

IMG_7945

Min Mallan var där och en herrans massa coola brudar. En selfie på det!

IMG_7946

Eftersom jag var så sen hade Mallan sett till att käka cupcakes även för min mage.

Jag inte hade med mig min kamera och det blev därför inte så många bilder från min lördagskväll… Ångrar mig nu i efterhand. Typiskt!

IMG_8045

I söndags var jag seg och såg ut så här när jag klev utanför dörren. Ascool!

IMG_7983

Jag, Cissi och Malin slog oss ned på Vau De Ville och njöt av höstsolen.

IMG_7956

Tjejerna gick igenom helgen som jag redan hört om av båda…

IMG_7958

Så jag låg bredvid och bara njöt av deras härliga tjatter. Egentligen hade jag en aktivitet halvt inplanerad, men eftersom det inte var ett måste kände jag att det var bäst att prioritera vila och mina vänner efter veckans prestationsstress.

IMG_7969 (1)

Mallan & jag.

Mallan har precis gjort sin första vecka på H&Ms huvudkontor och jag är så glad för hennes skull. Smarta och duktiga bästis!

  IMG_8060

Vi avslutade vår dag på stan med lite inredningsspaning. Mallan tänker göra om hemma, Cissi har nyligen flyttat in i huset mitt emot mig och jag har ju varit på jakt sedan juni och har fortfarande inte fått en enda grej köpt.

IMG_8069

När jag kom hem hade J städat <3 Vi fick feeling och bestämde oss för att flytta soffan till mitten av rummet och tanken är nu att den ska stå så veckan ut för att vi ska kunna känna in den varianten. Jag hoppas att jag gillar det, för då blir allt med Tv:n så mycket lättare.

Rosa_Bandet_Ica

Till middag gjorde vi en ruggigt god wok gjord på Icas rosa varor….

IMG_8073

 …och efter det hällde jag upp ett glas jordgubbssaft, satte mig i balkongstolen med fötterna på vårt fula ’så-länge-bord’ och lurade över vad vi skall sätta på vår fina vägg. Tack för alla tips på Instagram! Ni är guld värda.

Det här var en fantastisk helg som jag tyvärr glömde fånga på bild.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Dina armmuskler då? Najs!

    Chloé 2016-10-04 18:10:23
    Svara
  • soffan mitt i rummet är fan en bra grej! har också det, kändes lite konstigt i början men rummet är liksom för stort för att ha tv:n vid en vägg och soffan mot den mittemot. blir en härlig känsla tycker jag.

    sofie 2016-10-03 22:10:39
    Svara
  • Röstar JA för soffan mitt i rummet!!! 🙂

    Linda 2016-10-03 16:49:33
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!