#TB när han storlipar

IMG_1761IMG_1762 IMG_1663

 

Hej raringar!

Det är himla härligt att det dagligen är så många nya läsare som hittar in hit. Det får mig att vilja vässa bloggen ytterligare. Ni som är nya kanske undrar vem jag är och vill ni veta mer om mig kan ni alltid läsa svaren på frågorna i inlägget nedan, men ni borde även gå igenom gamla inlägg och ett tips är att klicka in på kategorin ”Min helg på bild”. Bilderna ovan är från när jag styrde upp en överraskningsfest för Johan som fyllde 30 år i somras. Missat det inlägget och filmen när han storlipar? Hehe.. Här hittar ni det! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Men GULLE då! Hade helt missat denna video, så fin!

    Josefine 2016-10-04 18:00:40
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!