Klä sig efter väder?

Henrietta_fromholtz

Varför har jag inte fått en förvarning om att hösten skulle komma? Burr burr! Den här outfiten var alldeles för kall idag och jag fick lära mig en läxa. Jag blev samtidigt pepp på att springa ned till källaren och hämta upp alla mina höst- och vinterkläder samt tända brasan här hemma för första gången.

Henrietta_fromholtz

Henrietta_fromholtz

Klänning Zara // Poncho (egentligen morgonrock) // Boots H&M

Henrietta_fromholtz

Henrietta_fromholtz

 

Annars? Dagen har gått i ett och jag har fått mycket gjort. Jag har skrivit om alla emails som går ut när man har registrerat sig i Wrapp-appen, förberett två pressmeddelanden, fixat content i alla möjliga kanaler, haft planeringsmöte om en föreläsning jag skall hålla för ett gäng kommunikationsstudenter och så avslutade jag med en halvtimmes löpning.

Kanske inte världens mest festliga dag, men den kommer i morgon:

07.00 –  Testar ett helt nytt pass i FitnessCollection tillsammans med Margaux och Erika.
09.00 – Månadsmöte med mitt marketing team
12.00 – Kreativ lunch på Teatergrillen med Hanna
17.00 – Gudrun Sjödens visning och efter det drar jag med mig Mallan och springer bort till Dashas event

Det blir helt klart en mer festlig dag i morgon! Nu ska jag slänga mig över datorn och gå igenom all ny inredning som lagts upp på Barnebys. Bästa kvällsmyset! 

Foto: Stella Cocozza

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!