Svett & tårar på nytt bootcamp!

Idag är jag stolt som en tupp! Alarmet gick på vid 05.40, sedan hade jag snoozetid fram till 06.00 och då jag var tvungen att kliva upp för att hinna till mitt inbokade träningspass. Jag var sååå nära på att somna om, men när både Erika och Margaux skrev ”Du är väl uppe?” så var det bara att resa på sig. Vänner är bra att ha ibland!

Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.

Vi hade bokat in Bootcamp på The Workout Plan, ett hyfsat nytt ställe i FitnessCollection, och jag var rätt nervös för hur det skulle vara. Är det för tufft? Är det för mesigt? Är det värt min kortare morgon i sängen? Jag gillar verkligen inte att träna om passet är mesigt, svetten ska gärna rinna, mina ben gråta och armarna typ vika sig av smärta. Sådan träning gillar jag! Hur var det då? Det var grymt!

Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.

Som beskrivningen hos FitnessCollection ”fick passet mig att vakna!”. Det var uppbyggt kring ett gäng olika stationer där varje station mördade olika kroppsdelar, så hela kroppen fick en genomkörare. Mitt i passet kunde Marie, som höll i passet, skrika ut ”BURPEEES!” ”SMYGANDE INDIANEN!” och då var det bara att släppa sin station och göra som hon sa.

Processed with Snapseed.

Ser ni nöjdheten? Känns alltid extra härligt efter ett helt nytt typ av träningspass, så nu ska jag se till att boka in en herrans massa nya ställen i appen till nästa vecka.

 

Processed with Snapseed.

Efter träningen gick jag bort till Café Pascal och mötte upp mitt marketing team för att börja dagen med ett frukostmöte. Snacka om att jag hade en lyxig start på dagen!

Jag är ju ambassadör för FitnessCollection, men hade jag inte varit det hade jag ändå varmt rekommenderat er till att testa. Världens bästa grej! Så bra att många av mina vänner nu tänker säga upp sitt gamla SATSkort. Vill du testa? > Gå in på FitnessCollection < och ta del av deras kod. Ladda sedan ned appen och hör av dig till mig, så bildar vi värsta teamet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!