Ny poddkollega & egen pizza

IMG_8266

Alltså hur dålig blogg har jag haft idag? Sämst. Min dator la av i lördags och i morse var jag tvungen att lämna ifrån mig den till Digital Inn… Buhu! Så nu sitter jag och skriver på Johans gamla betongklump till Mac. Jaja.. Annars? Jag har precis vinkat hej då till min snart kanske nya poddkollega och om 45 minuter står jag och bakar pizza med Mutti och ett gäng matbloggare på 800grader. Mums!

Nu dör Johans dåliga dator och jag måste springa. Vi hörs ikväll och då får ni ”min helg på bild”. Puss <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Omg podd!!!!’ Med dig! Woho!!! Haha

    L 2016-10-11 22:00:33
    Svara
  • Kan du inte berätta vem?? Så himla nyfiken!

    Sara 2016-10-11 10:06:52
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!