Heltäckningsmattor & sovrum.

Äntligen är vi på G hemma i lägenheten! I morgon MÅSTE jag vinna budgivningen på 6 fantastiska stolar, i övermorgon ett matbord och idag tänkte jag beställa en matta som vi ska lägga under sängen. I vardagsrummet blir det troligtvis en matta från Layerd, men i sovrummet vill jag ha hotellrumskänsla och har kommit fram till att en heltäckningsmatta som inte täcker hela golvet blir det bästa. Vill inte täcka vårt fina golv helt och hållet!

Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.

Igår fick jag 4 prover hemskickade och jag bestämde mig nog direkt för den beiga till höger på bilden. Tror ni inte att det kan bli fint?

1418727099626795

Typ den här känslan, men inte lika mörka detaljer. Vill så gärna lägga mig i den här sängen.

a2655e1eed00ff9ce9cf8d4a861011f2-700x467

Det här sovrummet är också himla fint.

93d97f4539f724462eda4a3d678f537f-700x932

Jag har kollat på liknande sänglampor som de ovan, men just nu lutar det åt skärmlampor från Svenskt Tenn. Vad tror ni? Gröna skärmar eller mässig och naken lampa?

Jag brukar ju vanligtvis sluka varenda blogg, men just nu när allt fokus ligger på lägenheten och Wrapp blir det mest inredning- och marketingbloggar. Min favorit när det kommer till inredning är Alexandras på Residence Magazine. HÄR hittar ni den!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!