Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dags att förlänga fransarna!

Hej raringar!

Ni är flera som har efterfrågat mer skönhetssnack här på bloggen, senast var väl min papiljottguide på YouTube. Därför är det så passande att jag nu gör ett samarbete med Beautylash och ska testa en av deras fiffiga produkter som heter Eyelash Booster. Som ni hör ska jag få längre ögonfransar! Det är ett ögonfransförlängande serum som ska ge mig upp till 75 % längre ögonfransar på bara 6 veckor och så ska det även göra fransarna mer fylliga. Jag har alltid velat testa detta, men det har sedan aldrig blivit av. Så jag är väldigt glad över det här samarbetet!

beautylash_Fromholtz_5

beautylash_Fromholtz

Ovan ser ni hur mina ögonfransar ser ut idag och från och med ikväll börjar min resa mot finare fransar. Det är inte svårare än så att man applicerar ett tunt lager BeautyLash Eyelash Booster längst ögonfransroten (tänk eyeliner) och gör det sedan varje kväll innan man går och lägger sig. Jag har precis lagt mitt första lager och inväntar nu att det ska börja kittla. Haha! I beskrivningen står det nämligen att det kan göra det i början av användandet då tillväxtprocessen sätter igång.

beautylash_Fromholtz_3

Jag är så sjukt spänd på resultatet som ni såklart ska få ta del av. Vill ni också testa och inte orkar vänta på att se mitt resultat? Klicka här och läs mer.

I samarbete med Beautylash

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Spännande!! Kul och se om det funkar!!

    Lisa 2016-10-12 21:30:05
    Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand