Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Världens godaste frysmat & stressutslag.

Ingelska_kalkon

Det vattnas i munnen på mig nu. I den här påsen ligger nämligen den absolut godaste frysmaten jag vet, eller rättare sagt en av de godaste rätterna som finns. Den är ganska söt, men ändå salt. Fet, men fortfarande väldigt fräscht. Ni ska få se i morgon vad det är för någonting jag pratar om. Det är helt klart en rätt som alla borde ha liggandes i frysen i alla fall. Yum!

Annars? Jag har en tyngd över bröstet, stressutslag på hakan och är rätt skör. Men jag är glad och känner mig pepp på att ta itu med detta nu nu nu. Jag har börjat med att ta en lugn helg för mig själv. Tänka, andas, bara vara, prata ut, prioritera och göra saker som jag blir lugn av.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Var rädd om dig! Tänk att din kropp ska bära dig livet ut! Våga ta det lugnt <3

    Jennifer 2016-10-16 15:25:23
    Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind