Världens godaste frysmat & stressutslag.

Ingelska_kalkon

Det vattnas i munnen på mig nu. I den här påsen ligger nämligen den absolut godaste frysmaten jag vet, eller rättare sagt en av de godaste rätterna som finns. Den är ganska söt, men ändå salt. Fet, men fortfarande väldigt fräscht. Ni ska få se i morgon vad det är för någonting jag pratar om. Det är helt klart en rätt som alla borde ha liggandes i frysen i alla fall. Yum!

Annars? Jag har en tyngd över bröstet, stressutslag på hakan och är rätt skör. Men jag är glad och känner mig pepp på att ta itu med detta nu nu nu. Jag har börjat med att ta en lugn helg för mig själv. Tänka, andas, bara vara, prata ut, prioritera och göra saker som jag blir lugn av.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Var rädd om dig! Tänk att din kropp ska bära dig livet ut! Våga ta det lugnt <3

    Jennifer 2016-10-16 15:25:23
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!