Tack helgen! Nu väntar Bryssel, tjejmiddag & viktiga möten.

Vad har jag gjort den här helgen då? 
Druckit bubbel med Sofie, endast spelat in 3 stycken snaps, käkat kalkon x 3, hittat lugnet i min säng,  gått långpromenad med Lollo, jobbat med kommande bloggsamarbeten samt piffat hemma. Jag har även planerat veckan som kommer och mitt schema följer nedan.SöndagMin utsikt idag när jag satt och jobbade / Jag i min favoritfärg på Weekday

Måndag: Ska försöka vila ut och hitta tillbaka till lugnet.

Tisdag: Ledig! Åker till Bryssel med ett härligt gäng över ett dygn, bland annat min favorit Johan M. Känd från Plaza och branschens creddigaste häng. Där står middag och fest på schemat.

Onsdag: Landar i Stockholm runt lunch och jobbar där efter. På kvällen vankas det AW med Metro Mode-gänget.

Torsdag: Möte med en av bankerna vi snart lanserar med och handla mat till fredagen. Johan är borta – välkommen hem till mig på middag!

Fredag: Möte med ännu en bank vi snart lanserar med. Vi ska snacka marknadsföring och planera hur vi ska lansera vårt samarbete. På kvällen slänger jag ut Johan och styr tjejmiddag med tema för mina vänner som även kan beskrivas som flickvänner till Johans bästisar.

Nu ska jag stänga ned datorn, men vill först säga en sak. Jag är ledsen över den deppiga stämningen som varit här det senaste. Den här veckan vänder det! Jag är fortfarande väldigt trött och orolig efter fredagens händelse, men jäklar så glad jag är över att jag faktiskt har så mycket kul att göra. Jag måste bara lära mig att prioritera och säga nej. Och tack för att ni har varit fantastiska och gett mig massa bra tips. Ni är bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Det har inte varit deppig stämning, det har varit genuin och äkta stämning. Och det är fint även om omständigheterna är tråkiga. Känn ingen press från oss läsare att behöva leverera hurtigt om massa aktiviteter. Vi alla har nog fastnat för DIG (och inte allt nice och härligt runtom). Kraaaam

    Poddkollen 2016-10-17 00:57:20 http://poddkollen.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!