Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tack helgen! Nu väntar Bryssel, tjejmiddag & viktiga möten.

Vad har jag gjort den här helgen då? 
Druckit bubbel med Sofie, endast spelat in 3 stycken snaps, käkat kalkon x 3, hittat lugnet i min säng,  gått långpromenad med Lollo, jobbat med kommande bloggsamarbeten samt piffat hemma. Jag har även planerat veckan som kommer och mitt schema följer nedan.SöndagMin utsikt idag när jag satt och jobbade / Jag i min favoritfärg på Weekday

Måndag: Ska försöka vila ut och hitta tillbaka till lugnet.

Tisdag: Ledig! Åker till Bryssel med ett härligt gäng över ett dygn, bland annat min favorit Johan M. Känd från Plaza och branschens creddigaste häng. Där står middag och fest på schemat.

Onsdag: Landar i Stockholm runt lunch och jobbar där efter. På kvällen vankas det AW med Metro Mode-gänget.

Torsdag: Möte med en av bankerna vi snart lanserar med och handla mat till fredagen. Johan är borta – välkommen hem till mig på middag!

Fredag: Möte med ännu en bank vi snart lanserar med. Vi ska snacka marknadsföring och planera hur vi ska lansera vårt samarbete. På kvällen slänger jag ut Johan och styr tjejmiddag med tema för mina vänner som även kan beskrivas som flickvänner till Johans bästisar.

Nu ska jag stänga ned datorn, men vill först säga en sak. Jag är ledsen över den deppiga stämningen som varit här det senaste. Den här veckan vänder det! Jag är fortfarande väldigt trött och orolig efter fredagens händelse, men jäklar så glad jag är över att jag faktiskt har så mycket kul att göra. Jag måste bara lära mig att prioritera och säga nej. Och tack för att ni har varit fantastiska och gett mig massa bra tips. Ni är bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Det har inte varit deppig stämning, det har varit genuin och äkta stämning. Och det är fint även om omständigheterna är tråkiga. Känn ingen press från oss läsare att behöva leverera hurtigt om massa aktiviteter. Vi alla har nog fastnat för DIG (och inte allt nice och härligt runtom). Kraaaam

    Poddkollen 2016-10-17 00:57:20 http://poddkollen.se
    Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind