En lugn helg.

Lindex_showroom_6

I fredags efter jag föll ihop på ACID-träningen och övrigt jobb sprang jag bort till Lindex.

Lindex_showroom_7

Jag hade lyxen att komma förbi samma dag som vårkollektionen anlände. Så mycket fint som jag gärna hade tagit med mig hem.

Lindex_showroom_4

Och så hade Maria dukat upp drömfikat.

Lindex_showroom_3

Som vi tuggade på när vi snackade jobb och livet i stort. Kan en jobbdag sluta bättre?

Taverna_Brillo_Sofie

När klockan slog 5 promenerade jag hemåt och stannade till på Brillo för att gå hänga med denna donna.

unnamed-3

Jag fick prata av mig om den obehagliga händelsen på lunchen och så diskuterade vi en rolig idé som skulle kunna inkludera oss båda.

Taverna_Brillo_Sofie_1

Det gjorde vi över ett glas oliver och två glas bubbel.

Henrietta_Fromholtz__1

När jag kom hem hade min fina pojkvän dammsugit och städat det lilla man kan städa hemma hos oss. Underbart! När hela lägenheten är klar tänker jag anlita städerska som kan piffa till det någon fredag i månaden. OBS! Tavlorna hänger där provisoriskt. Vet inte var jag annars skall ställa dem.

Ingelska_kalkon

Johan hade även skrivit världens peppigaste brev och handlat middag till mig. Han skulle nämligen bort på galej och jag behövde vila.

Henrietta_Fromholtz__4

Hej lilla frysta kalkonsnäcka! Du gjorde min fredag lite godare <3

IMG_8608

Plötsligt var det lördag och jag började dagen med en promenad runt djurgården med världens bästa Lollo. 

IMG_8550

Ja det är hon, världsbäst! Vi tog en kaffe på KMK, tog långa varvet och pratade om allt från jobb och kalas till söta hästar och elaka personer.

IMG_8631-2

Jag avslutade med att springa förbi Weekday där jag hittade en collagetröja i min favoritfärg. På kvällen vilade jag vidare, blev avundsjuk på alla som var ute och hade det kul via Snapchat och åt ännu en kalkonsnäcka. Mums och buhu! Jag får verkligen panik av att sitta inne en hel helg, men ibland får det bara vara så.

IMG_8662

Det blev söndag och jag kände lycka över att trycket över bröstet hade lagt sig.

IMG_8622-2

Piffade hemma, jobbade framför en rosa och härlig vy och gosade med J. Älskar när han är bakis och lugn!

Den här extremt lugna helgen grundade sig i min stress och jag vill tacka er alla som har gett mig fina tips om hur man ska andas, leva och agera. Även idag har jag varit hemma och tagit det lugnt, så ser verkligen fram emot att köra gasen i botten imorgon.

Något annat: Se hur kort hår jag hade för bara några månader sedan när jag var på Ebba och Emilias event för Rebelle. Sjukt vad håret växer! Kul att det var kvällen då jag lärde känna bästa Lisa Sprigg. > HÄR hittar ni inlägget <

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!