Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bröst och rosa band.

FullSizeRender-17

Cancer är det värsta jag vet och jag ska erkänna, jag är ofta livrädd för sjukdomen. Jag kan ibland lura över hur allt skulle förändras om jag drabbades, hur jag skulle reagera och om jag ens hade orkat ta mig igenom det. Hemska tankar! Varje år får cirka 60.000 personer i Sverige ett cancerbesked och av dessa är det omkring 8000 som får diagnosen bröstcancer. Det kan drabba dig eller mig och den tanken är väldigt obehaglig.

Jag tycker vi alla ska göra det vi kan för att stödja cancerforskningen och det lilla är att köpa ett rosa band att sätta på bröstet. KÖP! Rosa bandet kostar 30 kronor och hela 27 kronor går till Cancerfonden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind