Bröst och rosa band.

FullSizeRender-17

Cancer är det värsta jag vet och jag ska erkänna, jag är ofta livrädd för sjukdomen. Jag kan ibland lura över hur allt skulle förändras om jag drabbades, hur jag skulle reagera och om jag ens hade orkat ta mig igenom det. Hemska tankar! Varje år får cirka 60.000 personer i Sverige ett cancerbesked och av dessa är det omkring 8000 som får diagnosen bröstcancer. Det kan drabba dig eller mig och den tanken är väldigt obehaglig.

Jag tycker vi alla ska göra det vi kan för att stödja cancerforskningen och det lilla är att köpa ett rosa band att sätta på bröstet. KÖP! Rosa bandet kostar 30 kronor och hela 27 kronor går till Cancerfonden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!