Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Drömskor från Zara & veckans schema

God morgon raringar! 

Igår rörde jag inte en vettig fena. Det blev foodora, godis och bloggläsning i sängen. Innan det hittade jag ett par ”drömmiga” skor inne på Zara. Se nedan, vad tycker ni? Idag är jag lite mer på alerten och har börjat med att slänga in en tvätt samt planera den kommande veckan.

FullSizeRender-18

 

Så här ser min vecka ut:  

Måndag
Jag börjar veckan med att möta upp Ann för en frukost på Nybrogatan 38. Lite roligt att Ann var den första som intervjuade mig efter Berghs när jag sökte praktik på PR-byrån Jung Relations.  Efter det fylls dagen med möten och bland annat med två av bankerna som Wrapp snart lanserar med.

Tisdag
Hämta ett paket proppat med fina träningskläder från Nike (längtar!), praktikintervjuer och troligtvis kan jag gå ut med min hemlis.

Onsdag
Frukost med Nespresso, jobb och bearbetning av lite tech-journalister till kommande lansering och så avslutar jag med ett event på Vass PR.

Torsdag
Frukostföreläsning på Berghs om framtidens kommunikation, fler praktikintervjuer och på kvällen blir det kalas och film på Hay Market.

Fredag
Fler praktikintervjuer, möten möten möten och sedan hoppar jag in i bilen och åker ned till Linköping. Mamma och Pappa har oturligt nog lämnat huset samma dag för Brasilien, så jag får hänga hemma själv en fredag. Eller så springer jag bara över till Mallan som också är hemma hos sina föräldrar som i sin tur är mina föräldrars grannar. Älskar småstadslivet! Allt är så nära och enkelt.

Helg
Tjejfest på Cissi och Carros landställe. Det blir lite av en möhippereunion med mycket lekar och dans. Ser verkligen fram emot några dagar i de östgötska skogarna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind