LAYERED ATELIER

I söndags var jag och Johan som sagt på en liten inredningsrunda på söder och vårt primära uppdrag var såklart ett besök på Layered Atelier. Jag har länge planerat att ta mig dit för att kunna ta ett beslut om det ska bli en Layered eller om vi ska gå på en persisk matta… Äntligen tog jag mig i kragen och promenerade dit. Hand i hand med Johan.

Layered_Henrietta_Fromholtz_1

Ni förstår nog att kärleken till Layered växte när jag klev innanför den här dörren. Det skriker så mycket Henrietta om det här rummet och dessa kulörer.

Layered_Henrietta_Fromholtz_2

Jag älskar de dova färgerna, mattan är magisk och puffen då!? Jag lär bli Layereds första beställare när den lanseras. Den kommer nog passa prima till vår Jetson Dux som snart anländer hem till oss.

Layered_Henrietta_Fromholtz_3

Man kan bara bli lycklig innanför dessa väggar.

Layered_Henrietta_Fromholtz_9

De mattor som ni ser på bilden är ingenting vi funderar på, men rummet i sig hade jag gärna tagit med mig hem. Slänga upp lamporna bredvid sängen typ.

Layered_Henrietta_Fromholtz_5

Killen som jobbade där, som för övrigt var sjukt cool och läcker, rullade ut en massa mattor i olika material och mönster. Vi diskuterade vilka former som kan passa bäst i vårt stora vardagsrum, till vårt soffbord och vilka färger som hjälper mig att skapa det där unika rummet som jag vill leva i.

Layered_Henrietta_Fromholtz_7

Uppdraget vi fick med oss: Hem med er och mät med tejpbitar på golvet.

Layered_Henrietta_Fromholtz_12

Jo tack, efter det här besöket blev det fart på oss. Nu jäklar ska vi få vårt hem klart och jag har redan lagt vantarna på ett bord som blir mitt om 2 dagar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!