Kärlek till auktion.

inredning_Henrietta_Fromholtz

Som ni vet har jag och Johan endast lyckats köpa totalt 3 möbler sedan vi flyttade in i juni. Soffan från min bloggkollega Amelia Widells MeliMeli och så både soffbordet och matbordet på auktion. Jag älskar verkligen auktion och tycker nu att det sjukt svårt att hitta guldklimpar i butik. Har ni några favoritbutiker när det kommer till inredning?

Och grejerna ovan då? Tjena så fint! Jag har mest suttit inne på Barnebys.se och kikat runt men har nu insett att Magasin 5 är absolut bäst. Allt ovan hittade jag där på någon minut och kände kärlek direkt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! 😀 Jag håller hela tiden koll på blocket och tradera men de kanske du också gör 🙂
  Annars så gillar jag verkligen ROOM / Habitat i Täby centrum (Finns även i skrapan). Där tycker jag man kan hitta mycket fina detaljer, vasar , lampor, kuddar osv.
  Sedan så tycker jag om Bolia, de har väldigt mycket snyggt.
  Sidor på nätet jag alltid hamnar på är Rum21, Royaldesign & Confident living men de har ju de mesta från allt men de kanske inte blir så personligt. Jag vet själv vi blander mkt från blocket auktion med nytt för att få den där personliga känslan.

  Claudia 2016-11-01 16:41:22 http://nouw.com/etthem
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!