Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

”Dirty”

Så här ser man ut idag då. JÄKLA VÄDER! Johan tyckte dock att jag var grym i håret när jag klev innanför dörren, så jag var tvungen att ta en bild och känna efter. Känns lite för ”dirty” för mig som vanligtvis brukar köra papiljotter och tantfluffigt hår.

FullSizeRender-2

Choker – Gina Tricot

Annars då? Idag har jag sprungit 5 km på löpbandet, haft Skypemöte med en PR-byrå jag snart ska börja jobba med, blivit klar med ett manus till Youtube, bokat in en dejt till veckans alla dagar och nu väntar jag på Foodora som ska leverera en libanesiska buffé från min favoritrestaurang Beirut. Det är underbart att avsluta veckans tråkigaste dag på ett lyxigt sätt!

Hur mår ni? Kan ni snälla ge mig några ”Önskerubriker” på inlägg jag ska göra. I och med att jag jobbar dubbelt nu med mitt nya jobb och Wrapp kommer jag spendera mycket tid hemma i helgen och då finns det tid för att skapa en massa roliga inlägg. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Älskar ditt tantfluff, så nice när det är kort också! Drömresor? Vart vill du i världen utöver de som du har bokade/på g typ? Sociala medier, vad tycker du egentligen om de eller vilken typ av instagramkonton följer du? Vad tycker du om kenzo-hm kollektionen, har du kikat in något du bara måste ha? Tips på bröllopsoutfits eller en mat-veckoplanering tips/recept eller liknande. Älskar din blogg, du verkar så genuin och härlig, PUSS

    Rebecka 2016-11-02 11:25:15
    Svara
  • Mer mode! Kanske ”bäst i butik just nu” liknade inlägg? Och de roligaste, en frågestund med johan! Kanske tom vlogga in svaren? Han syns hela tiden på snap men vill se mer i bloggen 🙂

    Emelie 2016-11-02 09:45:43
    Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand