Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

”Dirty”

Så här ser man ut idag då. JÄKLA VÄDER! Johan tyckte dock att jag var grym i håret när jag klev innanför dörren, så jag var tvungen att ta en bild och känna efter. Känns lite för ”dirty” för mig som vanligtvis brukar köra papiljotter och tantfluffigt hår.

FullSizeRender-2

Choker – Gina Tricot

Annars då? Idag har jag sprungit 5 km på löpbandet, haft Skypemöte med en PR-byrå jag snart ska börja jobba med, blivit klar med ett manus till Youtube, bokat in en dejt till veckans alla dagar och nu väntar jag på Foodora som ska leverera en libanesiska buffé från min favoritrestaurang Beirut. Det är underbart att avsluta veckans tråkigaste dag på ett lyxigt sätt!

Hur mår ni? Kan ni snälla ge mig några ”Önskerubriker” på inlägg jag ska göra. I och med att jag jobbar dubbelt nu med mitt nya jobb och Wrapp kommer jag spendera mycket tid hemma i helgen och då finns det tid för att skapa en massa roliga inlägg. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Älskar ditt tantfluff, så nice när det är kort också! Drömresor? Vart vill du i världen utöver de som du har bokade/på g typ? Sociala medier, vad tycker du egentligen om de eller vilken typ av instagramkonton följer du? Vad tycker du om kenzo-hm kollektionen, har du kikat in något du bara måste ha? Tips på bröllopsoutfits eller en mat-veckoplanering tips/recept eller liknande. Älskar din blogg, du verkar så genuin och härlig, PUSS

    Rebecka 2016-11-02 11:25:15
    Svara
  • Mer mode! Kanske ”bäst i butik just nu” liknade inlägg? Och de roligaste, en frågestund med johan! Kanske tom vlogga in svaren? Han syns hela tiden på snap men vill se mer i bloggen 🙂

    Emelie 2016-11-02 09:45:43
    Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt