Overknee

Henrietta_Fromholtz

Overknees – Uterqüe

Happy friday på er gänget! 

Hur mår ni idag? Jag är lycklig och känner mig alldeles varm inombords. Tack för alla fina ”Hurra!” och ”Grattis!”, det känns verkligen fantastiskt kul med Ivyrevel. Goa ni är! Idag avslutade jag arbetsdagen med en bättre after work på Diplomat där Petra hade roddat upp en fet afternoon tea och bjudit in ett härligt gäng tjejer. Det bjöds på sjukt goda scones och så galet goda minirulltårtor. Varför spexar man inte till AWn lite oftare?

Nu ligger jag i sängen med en ansiktsmask och kollar på Idol. Klagar inte alls! Den här helgen är verkligen bara min och jag ska se till att ta hand om mig själv samt jobba lite med kommande grejer för Ivy. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Grattis till nya jobbet ,all lycka till från oss i kvillsfors ??

    Ingela 2016-11-05 06:15:49
    Svara
  • Såg dig på stan idag vid Stureplan och du var så piffig!! Ville säga något men du pratade i telefon 🙂 Tack för en underbar blogg!

    Micaela Karlsson 2016-11-04 23:35:14
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!