En bra vinteraktivitet med FitnessCollection

Var det bara jag som fick en superdipp när jag vaknade och fick se snö?

fitnesscollection_1

Den här bilden och den här juicen beskriver min deppighet så bra.

 Buhu! Jag gillar verkligen vintern, men snälla kan den inte nöja sig med att bara ta över december? När den här deppen kommer till mig varje år måste jag hitta ett roligt mål och aktivitet som får mig att lägga fokus på någonting annat. I år kommer det att innefatta träningsappen FitnessCollection som jag är ambassadör för. Hur? Jag tänker upptäcka Stockholms ballaste träningsställen och utvärdera dem.

Fitnesscollection_2

Kort recap om hur Fitnesscollection fungerar: 

ETT
I appen finns det hela 64 olika träningsstudios och jag kan välja att gå på ett av Stockholms bästa yogaställen, klättra, spela squash, gå på spa, thaiboxning eller varför inte cykla på Urban Ride?

TVÅ
Träningen bokar jag enkelt i appen och jag brukar välja att endast se den träning som finns i Vasastan, på Östermalm, Norrmalm och Kungsholmen. Så jäkla praktiskt! Jag är lite för lat för Södermalm nämligen.

TRE
Jag slår på min bluetooth och går till träningsstället, checkas in automatiskt och kör sedan skiten ur mig.

Varför träna på ett ställe när man kan gå till alla de bästa med bara ett medlemsskap och en app? Nu till min vinterpeppsaktivitet: Jag ska testa 8 eller fler olika ställen innan julafton och bedöma varje i flera olika kategorier. Sedan kan jag ge ut min topplista för er som också kör med FC.

Ladda ned appen HÄR och kör tillsammans med mig! Vi startar en WhatsAppgrupp och håller ihop på riktigt? Det vore så himla ball! Just nu får du testa i 14 dagar och sedan 200 kr rabatt på din första månad om du använder koden NOVEMBER. KÖR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Jag blev SUPERGLAD när jag vaknade till snön. På med dunjacka, mössa, vantar, min nya skor från Sorel och mina nya solisar från ysl. Underbart med långpromenad och hörs snön knarra under fötterna. Avslut med fika på kaffeverket. Så länge snön håller sig kvar kommer jag njuta till max, annat blir det när det bara är slask…

  Poddkollen 2016-11-06 15:03:49 http://poddkollen.se
  Svara
  • Svar på Poddkollens kommentar.

   Jag älskar egentligen också snö och vinter, men det som gör mig deppig är att det håller på såhär ända fram till april… 🙁

   henrietta 2016-11-06 16:34:55
   Svara
 • Hej Henrietta!

  Vi gick samma konfaläger en lååååång tid tillbaka! Jag hoppade av lägret efter 1 vecka för jag hade hemlängtan… Men denna träningsidé blev jag taggad på att joina. Förhoppningsvis hoppar jag inte av denna gång iaf, haha!

  När hade ni tänkt att börja?

  Sanna 2016-11-06 14:19:18
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hej Sanna!! Fan vad kul och vad länge sedan.Minns tyvärr inte.. Eller så gör jag? Hihi. Sjukt kul! Jag har redan kört igång men jag vill verkligen göra gruppen större. Idag är vi 3 tjejer 🙂 Säg till när du signat upp! Kram

   henrietta 2016-11-06 16:34:20
   Svara
 • YAAAY! Jippie vad kul! Har hållit på om jag ska säga upp satskortet och köra på FC istället MEN efter att ha provat Acid i veckan så känner jag bara – JAAA!!

  Nora 2016-11-06 11:31:33 http://nouw.com/andermatt
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!