Ett komplex som har följt mig.

IMG_9503

 

Om jag har komplex? Ja det har jag såklart. Ibland kanske jag framställer mig själv som alldeles för ”Äsh, jag tar allt med en klackspark” ”Jag bryr mig inte om vad andra säger” och så vidare. Jag vill att ni ska veta att jag också påverkas av omvärlden, är osäker i vissa fall och ogillar saker hos mig själv. En sak som jag har mått dåligt över i hela mitt liv är mina mörka påsar under ögonen. Jag har sedan jag var liten fått höra om hur mörka de är (ofta högt i klassrummet) och hur trött jag ser ut även fast jag är superpigg. Det här har lett till att jag i många många år har överdoserat concealer och testat alla möjliga medel som säger sig motverka detta, men det har ändå inte känts eller blivit bättre. Ett tag googlade jag även en hel del på ”operera bort mörka ringar”…. Haha!

Jag vet inte riktigt var jag vill komma med det här söndagsbabblet, men jag tänkte på dessa påsar idag när jag stod och tittade in i spegeln och var tvungen att berätta det för er. Jag mår inte dåligt över dem idag, då hade jag nog inte gått utan smink så ofta som jag gör. Men jag tänker ofta på hur den jag möter ser på mina påsar. Ser jag konstig ut? Trött? Kanske annorlunda? Vi har alla komplex och jag vill att ni ska veta att även jag ibland kan vara osäker. Glömmer att berätta det ibland!

Puss! Jag gillar er så mycket.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • bara jättevacker!

  Filippa 2016-11-07 20:19:57 http://filippastrandberg.com
  Svara
 • Min kommentar verkar ha försvunnit. Jag har själv påsar o är mörk under ögomen. Tycker inte absolut det syns på dig. Jag skulle aldrig våga gå ut utan coceaner.

  Demet 2016-11-07 17:21:48
  Svara
 • jag har samma komplex och lägger fillers under ögonen, ”tear through”. Jag gör hos en tjej som heter Evelina-Therese som håller till både i Linköping och Stockholm. Doktor_eve på instagram för bilder.
  Det är lite obehagligt men så värt det. Det hjälper mig jättemycket 🙂

  Tilda 2016-11-07 12:39:07
  Svara
 • Jag har samma problem, men jag är ganska mörk i hyn så jämfört med dig så har jag mycket mörkare ringar. Jag har också fått höra att jag är så mörk under ögonen och har haft komplex över det. Går aldrig ut utan concealer, men på dig tycker jag inte att man märker det alls!

  Demet 2016-11-07 11:47:46
  Svara
 • Wow du är så vacker! Jag har aldrig ens reflekterat över att du skulle ha mörka påsar under ögonen. Du ser alltid fräsch och pigg ut tycker jag!
  Jag älskar att gå in och läsa din blogg och tycker att det är så sund av dig att du publicerar bilder både när du är osminkad och sminkad, jag tror att det är otroligt viktigt i dagens internetvärld och speciellt för unga tjejer.

  Lina 2016-11-07 10:37:20
  Svara
 • Hej goa Henrietta! Jag läser din blogg för jag är en gammal Göteborgs kompis till Johan Roger! Du verkar vara en riktig jävla sköning så är glad att han hittat dig!! ????

  Nu vet inte jag hur du förhåller dig till detta utan du kanske är helt emot det men mitt tips är en tear trough-behandling! Jag har själv inte gjort det då jag inte har det behovet men en av mina bästa vänner gör det och är supernöjd. Hon hade precis samma komplex som du. Det hela går ut på att man lägger lite Restylane under ögonen, ungefär 1-2 gånger om året max. Skall understryka att behandlingen knappt känns (grundar detta på hennes egna ord), men kan verka ganska obehaglig då man är under ögonen med nål och grejer! Eh!!

  Aja kände att jag ville skriva detta om du inte känner till att man kan göra det!

  Puss och kram

  Julia Berggren 2016-11-07 08:35:55 http://nouw.com/berggrenjulia
  Svara
 • Jag har exakt samma komplex. Mina mörka ”ringar” under ögonen har alltid varit något jag har haft komplex över och som du säger så har man fått höra så många gånger att man ser ”såååå” trött ut, fast man i själva verket känner sig pigg.

  Malin 2016-11-06 22:53:51
  Svara
 • Du är såå vacker! Snyggaste blusen. Får man fråga vart den är ifrån? Puss Maja

  Maja 2016-11-06 22:04:35
  Svara
 • Du är så fin!
  Många har extra tunn hy under ögonen och därför syns blodet tydligare än på andra! Puss

  S 2016-11-06 21:46:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!