Afternoon tea på Diplomat, Kenzo & kalvköttbullar.

IMG_9428

Så här såg jag ut när jag stod utanför jobbet och poserade i fredags.

SH-Diplomat-1400px-JPEG- (15 of 166)

Efter jobbet trampade jag bort till Hotel Diplomat där jag möttes av ett bord uppdukat för en bättre after work.

SH-Diplomat-1400px-JPEG- (26 of 166)

Fantastiska Petra hade tillsammans med Friggs och Sally Hansn bjudit in mig och ett härligt gäng till en afternoon tea och kreativ stund i form av att måla sin egen akvarelltavla. Snacka om superfinal på jobbveckan och startskott på helgen!

SH-Diplomat-1400px-JPEG- (24 of 166)

 Innan tjejsnacket satte igång hade vi alla en kreativ stund i vår ensamhet. Jobba jobba och efter det gå in på trevligheterna.

SH-Diplomat-1400px-JPEG- (37 of 166)

Diplomats afternoon tea är både fotovänlig OCH fullkomligt livsfarlig. Det fanns inte en enda grej på dessa tallrikar som såg ”njaaaa” ut.

SH-Diplomat-1400px-JPEG- (45 of 166)

Efter fotosessions och kramar vattnades det i munnen….

SH-Diplomat-1400px-JPEG- (60 of 166)

”Var så goda och sitt!” 

SH-Diplomat-1400px-JPEG- (47 of 166)

Jag hade lyxen att få sitta bredvid Michaela och prata om allt från galen halloween i Miami till hur man drar gränsen vid för mycket jobb.

SH-Diplomat-1400px-JPEG- (49 of 166)

Och här brer jag en scones som var fantastisk. Jag saknade dock smöret… Jag är nämligen inget fan av varken marmelad eller cream cheese. Men bäst av allt på tallrikarna var deras små rulltårtor… Mmmm! Jag skulle kunna gå dit bara för att få äta dem.

SH-Diplomat-1400px-JPEG- (59 of 166)

Till min glädje hade jag Vanja och Fia till vänster om mig. Så fina tjejer som jag verkligen gillar! Sofia och jag har inte träffats tidigare, men vi har haft kontakt i form av att hon skrev ett inlägg om min Anorexiahistoria samt skickade hem hennes bok till mig här om veckan. Äntligen fick vi kramas och prata lite inredning.

FullSizeRender-3

Efter bakverk och mys trampade jag hemåt medan de andra stannade kvar för att måla. Jag var så jäkla trött och ville bara hem till sängen. Tråkigt men skönt! Jag åt toscansk tomatsoppa och somnade sedan gott till en kärlekskomedi.

Henrietta_Fromholtz_

Vips så blev det lördagsmorgon och jag åt av godsakerna som jag fick med mig hem kvällen innan. Knäcke med smak av tomat och sesam samt riskakor med mörk choklad. Gofrulle kallar jag det!

Henrietta_Fromholtz_jobb

Förmiddagen spenderade jag sedan vid datorn för research inför mitt kommande jobb. Det är mycket som ska lanseras i januari och jag behöver redan nu bli varm i kläderna.

Henrietta_Fromholtz__1

Efter jag sköljt av en ansiktsmask drog jag på mig min leo och gick ut på stan för att jaga upp några KenzoxHM-plagg.

IMG_9520

DRÖMKLÄNNINGEN FANNS KVAR! Det är så mycket Henrietta över den här alltså. Jag fick även med mig en tröja och topp från kollektionen samt 5 andra plagg. Jag ska visa er vad i veckan!

IMG_9474

På vägen hem hade jag FaceTimekonferens med mamma och pappa som är i Brasilien och lever drömlivet. Det var mysigt och väldigt perfekt under tiden jag gick och handlade ingredienser till min lördag- och söndagsmiddag.

Henrietta_Fromholtz_frikadeller

Les Dauphins som vi drack på min franska middag, parmigiano, kalvfärs och citron. Vad tror ni?

Henrietta_Fromholtz_frikadeller_11

Jo, det blev italienska kalvfärsbullar…

Henrietta_Fromholtz_frikadeller_8

…som jag slängde ned i en tomatsås som stått och kokat i några timmar. Johan hade önskat något extra gott till när han kom hem från Budapest på söndagen, så det fick bli italienskt. Recept kommer i veckan.

Nufferton_pyjamas_3

Under tiden kalvbullarna låg och kokade i såsen roade jag mig med att packa upp mitt fina paket från Nufferton.

IMG_9533

Och innehållet åkte snabbt på. Hur fin är den inte? Fantastisk skön också. Oftast är ju något snyggt eller skönt, inte båda.

Henrietta_Fromholtz_Lägenhet_2

Sedan blev det söndag och när min fruktansvärt trötta pojkvän kom hem struntade jag i kameran och bara njöt av dagen och frikadellerna.

Det här helgen var viktig för mig! Att inte göra någonting och bara ta hand om kropp och knopp måste man ibland. Hoppas ni också har haft en fin helg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!