Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RECEPT: KALVFRIKADELLER I TOMATSÅS

Henrietta_Fromholtz_frikadeller

Henrietta_Fromholtz_frikadeller_4

Henrietta_Fromholtz_frikadeller_6

Henrietta_Fromholtz_frikadeller_5

Henrietta_Fromholtz_frikadeller_2

Henrietta_Fromholtz_frikadeller_8

Henrietta_Fromholtz_frikadeller_11

Henrietta_Fromholtz_frikadeller_10

Kalvbullarna:
Kalvfärs, gul lök, vitlök, ströbröd, grädde, kalvfond, ägg, färsk basilika, färsk persilja, MASSA parmesan, citronskal samt salt och peppar. Gör stora bullar och koka de direkt i tomatsåsen. Stek de inte som jag gjorde! Jag stekte dem i cirka 10 sekunder för att de skulle hålla extra bra till dagen efter.

Tomatsåsen:
Krossade och passerade tomater, rött vin, gullök, vitlök, citron, chili, parmesan, färsk basilika, olivolja, honung samt salt och peppar. Låt koka lääääänge!

Ät denna ljuvliga rätt med tagliatelle eller rigatoni och en jäkla massa parmesan och färska örter. Alltså det är sååå gott!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Henrietta Fromholtzs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Home
    Andrea Brodin
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Lifestyle
    Josefin Dahlberg
    Hälsa
    Fannie Redman
    Hälsa
    Foodjunkie
    Mode
    Petra Tungården
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Hälsa
    Ida Warg
    Lifestyle
    Sandra Beijer
    Home
    34 kvadrat
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Lifestyle
    Vanja Wikström
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Mode
    Chrystelle Eriksberger
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Mode
    Paulina Forsberg
    Man
    Niklas Berglind