Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Träna med mig & FC

Jag är ambassadör för FitnessCollection & detta är alltså ett samarbete

Fitnesscollection_Henrietta_Fromholtz_12

I morse hade jag och Erika bokat in ett 45 minuters cykelpass på Urban Ride med FitnessCollection. Åh vad jag hade saknat det! Det här stället är helt klart en av favoriterna i appen!

Fitnesscollection_Henrietta_Fromholtz_10

Jag vet att några av er redan är bekanta med upplägget på Urban Ride, men för er som inte vet: Det är en trendig spinningform hämtat från staterna och är långt ifrån det man är van vid. Det går inte att bli uttråkad eftersom det är sjukt varierande och händer någonting nytt hela tiden. Ena stunden cyklar man och jobbar med hantlar och efter det kan man gå på armhävningar samtidigt som benen trampar.

Fitnesscollection_Henrietta_Fromholtz_5

En annan detalj som också gör detta ställe till en favorit är att det är så jäkla snyggt överallt. Man känner lixom ”fräscht!”, vilket jag älskar att göra.

Fitnesscollection_Henrietta_Fromholtz_7

Alla instruktörer är verkligen grymma, men jag har ju min favorit och det är Kajsa. Det finns nog ingen som är så duktig på att motivera och pusha mig, men som också får mig att släppa allt runt omkring som hon. Tack för det!

Fitnesscollection_Henrietta_Fromholtz_8

Och vad tycker ni om mitt nya set i leopard som invigdes?

Fitnesscollection_Henrietta_Fromholtz_9

Jaja, nog babblat. Passet var grymt och jag har verkligen saknat att träna med mitt lilla FitnessCollection-team som igår endast bestod av mig och Erika. Kul att vi kanske snart blir fler! Det var några av er som nappade när jag frågade om vi ska köra ihop, vilket är skitkul! Fatta om vi är ett helt gäng!

Fitnesscollection_Henrietta_Fromholtz

Efter det svettiga passet blev det tjejsnack och fix i deras fräscha omklädningsrum.

Ni som är sugna på att träna med mig och FitnessCollection:

Ladda ned appen här och signa upp för ett medlemskap.
Maila mig på henriettafromholtz@live.se och så sätter vi ihop en inspirerande WhatsApp-grupp.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand