Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jag är så bortskämd!

Henrietta_Fromholtz

I fredags eftermiddag fick jag den här lappen av Johan som i sin tur hade fått från min bästis Malin. Hon gav ju mig en hemlig heldag i födelsedagspresent när jag fyllde år i augusti och igår (lördag) var det dags. Jag fick alltså order om att ta med mig träningsshorts och bh?… Hela fredags kvällen googlade jag på: ”Aktivitet Stockholm + träningsshorts + sportbh”, såklart utan vettigt svar.

Igår var det äntligen lördag och såhär såg min drömdag ut:

07.00: Wakie wakie! 

08.00: Upptäckte att en svinhög idiot stod med handen i min väska. Jag började skrika, han blev obehaglig, ropade snuskiga ord och jag sprang bort till några andra som stod på perrongen. Jag fick en känsla av att han skulle kunna göra vad som helst. Killen som annars jobbar på ”min 7 Eleven” stod också och väntade på tuben och var världens finaste som snabbt ringde polisen och fick mig att känna mig trygg. TACK!

09.00: Bikramyoga i 1,5 timma!!! Jag berättar mer om detta i ”Min helg på bilder” i morgon.

10.30-12.00: Dubbeldusch och mys hemma hos Mallan.

13.00: Lunch på Nybrogatan som pågrund av platsbrist blev en Doctor Salas hemma hos mig. Minst lika bra!

Henrietta_Fromholtz_1

15.00-18.00: Hello Operan och efter det bubbel på Brasseriet.

18.30: PUNK ROYALE och här började vårt stök. Det var många som hade tagit print screens på min Snapchat från timmarna här och jag vet inte om jag ska må dåligt över det eller bara skratta. Hehe… @hfromholtz

23.00: Tanken var att åka vidare till en Burleskklubb, men stämningen var så bra på Punk Royale att vi valde att stanna där och sedan glida in till stan direkt.

Jag hade livets dag som ni säkert förstår och är otroligt glad över att få ha världens finaste bästis. Snacka om att bli bortskämd! Hela dagen får ni i morgon som vanligt. PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding