Jacka till salu!

2bc1e3e938bf0f4bd0b3ad84d344d79f_980x0_c_85_ns_v4

Hej raringar!

Jag säljer nu min fina fina jacka från Amoress som jag tyvärr har vuxit ur. Den är i superfint skick och om det är någon av er som är sugen på att köpa den hittar ni den HÄR. Jag kan tänka mig att gå ned lite i pris.

Nu sitter jag och väntar på att Paradise Hotel ska börja och har samtidigt smått dåligt samvete över leveransen på bloggen idag. Jag har haft megamycket på jobbet och avslutade dagen och kvällen med att introducera Wrapp för en av två nya tjejer som tar över efter mig på Wrapp. Det tar tid och kräver energi. Vi hörs lite senare. Jag har något jag vill fråga er angående personligt varumärke och busiga aktiviteter på helger.  PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!