Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jacka till salu!

2bc1e3e938bf0f4bd0b3ad84d344d79f_980x0_c_85_ns_v4

Hej raringar!

Jag säljer nu min fina fina jacka från Amoress som jag tyvärr har vuxit ur. Den är i superfint skick och om det är någon av er som är sugen på att köpa den hittar ni den HÄR. Jag kan tänka mig att gå ned lite i pris.

Nu sitter jag och väntar på att Paradise Hotel ska börja och har samtidigt smått dåligt samvete över leveransen på bloggen idag. Jag har haft megamycket på jobbet och avslutade dagen och kvällen med att introducera Wrapp för en av två nya tjejer som tar över efter mig på Wrapp. Det tar tid och kräver energi. Vi hörs lite senare. Jag har något jag vill fråga er angående personligt varumärke och busiga aktiviteter på helger.  PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind