Kan jag förstöra min karriär med en galen kväll?

IMG_9994

Den här helgen var min Snapchat Story kanske lite väl vild och ovuxen. Eller vad tycker ni? Min mamma ringde på söndagen och sa ”Jag och Annelie (Malins mamma) sa att kunde ni inte ha slutat med Snapchat runt åtta? Ni måste tänka på era varumärken”. Samtidigt uttryckte hon att hon kanske inte helt förstår hur den här digitala världen funkar och vad som är okej och inte. Jag vet faktiskt inte heller vad som är okej i min situation som bloggare och marketing manager på ett fintechbolag, det enda jag vet är att vad jag än jobbar med och vilka jag än umgås med vill jag kunna vara mig själv till fullo, inte dölja någonting för er eller någon annan. Bör jag vara orolig över att mina chefer tycker att jag är knäpp eller att ni tycker något annat om mig? Hrm… Jag vet inte.

Om man exempelvis lyssnar på poddar så hör man ofta öppet snack om fyllor, sex och annat som ses som ”fult att prata om öppet”, men jag tycker att det är härligt? Dessa människor som är så öppna är fortfarande lika framgångsrika och har lika stora möjligheter att få uppfylla sina drömmar som tidigare. Det är min bild i alla fall. Vad tror ni om dagens digitala värld? Är det mer OK idag att vara transparent och sig själv? Eller går man miste om vissa drömmar?

IMG_9915

Ja, jag kommer nog aldrig få jobb på en bank… men jag har ju i alla fall fått jobba MED banker i snart 2 år. Till och med fått sitta och vara viktig i fina rum varje vecka.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • KBK! Du är så jävla skön och man ser att du har så jäkla kul och inte har ett destruktivt beteende i ditt drickande (iallafall inte offentligt), så jag tycker bara att det är charmigt att du delar med dig och inte ser ner på offentliga personer som dricker.
  Mer alkohol till folket!!

  Du äger!!

  Pöss

  Maja 2016-11-16 14:08:15
  Svara
 • Det är en sån jävla fin liten gräns mellan vad som är ”ok” och inte. Men du kommer verkligen undan med det, för du gör allt på just ditt vis!
  Din charm som utstrålar Henrietta lyser igenom fyllan och man skrattar MED dig. Hade detta hänt för 7 år sedan hade det varit en helt annan grej, men idag är vi så vana att se varandra 24/7 i alla våra tillstånd. Jag tycker det är underbart att se två tjejer kunna gå ut och ha så jävla kul tillsammans, Heja!

  Hade du istället arbetad med ungdomar, eller haft något samarbete med t.ex iq.se hade det kanske inte varit så smidigt. Men nu jobbar du inte med kids eller har något samarbete med iq.se, så kööör bara kööör!

  Tack för en fantastisk blogg!

  Hannah 2016-11-16 13:31:41
  Svara
 • Va dig själv, gör det du känner känns rätt! <3 Personer kommer alltid ha åsikter om vad som är rätt eller fel, hur man ska bete sig etc. men så länge det känns rätt för dig så ska du gå din egna väg och göra det du tycker känns OK. Du vågar bjuda på dig själv, vilket jag tycker är fint och starkt att du gör. Det finns många männsikor som inte vågar utan istället stänger sin sig lite i sig själv, när man gör det så stänger man in sin egna röst och vilja. UT med det och lev. DU är fortfarande ung så jag tycker personligen det är okej att du får vara lite ovuxen och stökig. MAN måste ge sig själv utrymme och uppleverser när man är det.
  Man bryter ett mönstert för en kortstund där man ofta går på autopilot och har inte tiden att känna till att bara koppla bort det och ha kul för stunden. <3 <3

  Rebecca 2016-11-16 13:30:15
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!