Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hoodietrenden & Poddar

FullSizeRender-8

 

Tips för dem som diggar hoodies eller vill haka på hoodietrenden – Detta superkap för endast 149 kr på H&M. Den har det mysigaste fluffet inne i tröjan, eller vad heter det egentligen? Tyget som lixom ligger mot huden. Det är inte varje dag man får den lyxen för 149 spänn. Känns lite som en tröja från H&Ms lyxigare kollektioner. Spring dit och hugg en vettja!

FullSizeRender-7

Annars? Jag skulle egentligen dricka drinkar och hänga på ett skönhetsevent vid det här laget, men jag har gått och blivit superdålig… Buhu! Istället ligger jag i sängen och lyssnar på Redgert & Sandra Beijer som bjuder på en bra podd. Jag gillar verkligen henne. Ärlig, tuff, annorlunda och får mig att tänka på saker som jag inte trodde att jag kunde bry mig om. Ett roligt avsnitt och på tal om roliga avsnitt – ni har väl inte missat Margaux och Jacobs podd Parterapi?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Men hallllååå!! Såååå snygg kombo 😀

  amanda 2016-11-20 10:46:31 http://flavoursbymandy.se
  Svara
 • Är det bara jag, eller ser det ut som att det sitter en läskig person vid bordet snett bakom dig?

  Josefin 2016-11-19 00:42:20
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Hahahah! Alltså det är min prydnad och nej du var inte ensam 😉 Måste fan tänka till nästa gång jag tar en bild i den vinkeln. Kram!

   henrietta 2016-11-19 13:43:43
   Svara
 • Så himla snyggt med kjolen + hoodien tack för tipset! läser alltid din blogg först av alla för du har så roliga och varierande inlägg! 😀

  Hedvig 2016-11-18 16:53:41 http://www.devote.se/lavagirl
  Svara
 • Det ser ut som att någon sitter vid matbordet på dessa två bilder, ser skit läskigt ut. Är det bara johan eller ser jag i syne….

  Anna 2016-11-17 20:45:03
  Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Man
Niklas Berglind