Produktionskanin

Henrietta_Metro_Mode

Päls – Tiger / Strumpisar – Swedish Stockings / Skor – Rizzo

Hallå fredag och raringar!

Jag mår mycket bättre idag, var lite orolig över att det var vinterkräksjukan. Tur att jag slapp! Ikväll ska jag bara slänga mig på sängen, dricka något varmt och göra nada tänkte jag säga, men då skulle jag ljuga. Det blir lite fredagsjobb för att underlätta nästa vecka och efter det tänker jag slå på The Crown. Tittar ni också på den serien? Vad tycker ni om den isf? För er som inte har sett den – gör det bara!

Annars? Jag fick precis höra av the big boss att jag har varit en riktig ”produktionskanin” den här veckan, vilket var skönt att få bekräftat. Jävlar vilken vecka alltså… Nu tar jag helg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Älskar the crown! Är så svag för allt som är monarki och i synnerhet den brittiska!!

    Emilia 2016-11-19 23:56:31
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!