I MIN VÄSKA.

Idag skulle jag egentligen vara i Småland hos min pojkväns syster som har namngivning för sin lille son. Tyvärr fick jag avboka i sina minuten då jag som tidigare nämnt har fötterna på alldeles för många ställen och inte hinner med allt jag måste. Skittråkigt verkligen, men just nu kan jag inte pausa jobbet.

I_min_väska_1

Men en kort break tar väl alla och idag använde jag den tiden till att rensa väskan på skit. Typ som massa euros som låg och skramlade längst ned på botten, Ica-kvitton, alldeles för många läppglans och handkrämer, osv. Men några prylar kan jag inte klara mig utan. Alltså långt ifrån! Det skulle uppstå någon slags panik utan detta:

1. Jag behöver alltid ha ett extra par blingörhängen nära till hands. Antingen har jag tröttnat på de jag redan har i öronen eller så har jag glömt att ta på mig några på morgonen.

2. Mitt bankkort, klubbkort från H&M (hej favvobutiken!) och mitt Balancekort för träning.

3. Glasögon från Nividas om jag skulle råka stanna till på ett café efter ett möte på stan och jobba lite out of office.

4. Min väskhängare som jag fick från en riktigt likeable restaurang i Palma City. Det är en så underskattad pryl.

5. En underbar ansiktskräm från Chanel. Jag går ju ofta utan smink vilket är underbart, för då kan jag återfukta min hy när bäst jag vill.

I_min_väska_4

6. Världens bästa hårolja från O&M som jag smörjer in håret med minst 2 gånger om dagen. Ni kan ju se på bilden att den gärna oljar av sig lite i min väska…. Inte kul!

7. Nagelolja från Sally Hansen för mina naglar som inte gillar november. De blir sjukt torra och tråkiga i det här vädret.

8. Två läppstift – ett neutralt och ett lite mer spicy. 

9. ”Dark Circle Corrector” från No7. Ja, ni har ju koll på mitt komplex vid det här laget. Det är bra att kunna underlätta det snabbt och enkelt genom att bara gräva lite i väskan.

10. En zoo-klubba, Läkerol Sea Salt och Mentos Juice Blast om jag får en dipp.

11. Den fantastiska Miracle Cushion Foundation från Lancome. KÖP!

Jag har också alltid med mig en penna, ett fint block för anteckningar och almanacka för ordning och reda, men detta har jag glömt på jobbet…. P A N I K! Jag har verkligen ingen koll på vad jag ska göra utan min älskade almanacka.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!