Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Exakt 1 år sedan & mycket har hänt.

2463ae8e669c085187d334915994024d_980x0_c_85_ns_v4

15393c3a9ed99165f9e815e83e976281_980x0_c_85_ns_v4

Gud vad tiden går fort, typ obehagligt. Bilderna ovan är från ett inlägg som jag publicerade för exakt 1 år sedan på Devote.se och det var mitt allra första bloggsamarbete. Sedan dess har jag hunnit med en hel del: Klippt av mig håret och färgat det mörkt, låtit det växa ut igen och blivit blond, gått från att vara Community Manager till Marketing Manager på Wrapp, blivit sambo, flyttat min blogg till Metro Mode, blivit en mer harmonisk och sund människa, fått en starkare roll i bloggbranschen och så slutar jag där. Häftigt att det kan hända så mycket på ett år! Jag ser fram emot att göra en årsresumé, för det här har verkligen varit det bästa året i mitt liv.

Puss 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand