Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bland svettiga gympaskor.

Henrietta_Fromholtz_13

Det bästa med årstiden? Jo, att man får bära mysiga jackor, mössa och vantar. På mig har jag en kappa som jag hittade hemma hos mamma och pappa för några veckor sedan. Snacka om lycka när man lyckas göra ett drömkap i samband med att man står och letar efter ett par svettiga gympaskor i källaren.

Annars? Just nu sitter jag på Snickarbacken 7 tillsammans med Charlotte (en av de som tar över mitt jobb) som bombar mig med frågor om Wrapp. Eller nu tog vi precis ett litet break och sitter och pratar om olika serier, personligheter och helgen. Vi hörs senare!

Eller förresten, jag glömde säga detta: Jag blir verkligen SÅ GLAD när ni stannar mig på gatan! Igår blev jag stoppad av en sjukt ball tjej på vägen till jobbet och det gjorde verkligen min dag till den bästa. Lova att hälsa eller stanna och prata om ni ser mig på stan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Henrietta,
  Tycker du är en så himla go och glädjespridande själ, tack för det!

  Du har säkerligen fått denna frågan en miljard gånger förut eftersom många måste vara nyfikna, och om så är fallet är jag bara tacksam ifall du vill uppdatera mig genom att kanske länka till ett inlägg med svar på min kommande fråga, är tacksam för det lilla! Hur som helst.. Har länge varit nyfiken på hur din väg till ditt arbete på Wrapp såg ut – tänker då utbildning, praktik, kontakter et cetera. Verkar ju ha varit en himla rolig tjänst du hade, och jag är en av alla som är mitt uppe i virrvarret att försöka hitta ”sitt eget kall”, utan något vidare resultat.. Jagar kort sagt lite inspiration här som kanske kan hjälpa mig på traven.

  Ta hand om dig tös,
  Kram

  Emy 2016-11-30 15:42:25
  Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind