Outfit & fisknät.

Henrietta_Fromholtz_Metro

Lindex_Henrietta_Fromholtz_3 Henrietta_Fromholtz_Lindex

 

Det är torsdag, men dagen har verkligen andats fredag. Jag började med jobb hemifrån, fortsatte med 5 km löpning som jag sedan firade med att springa bort till Lindex för lunch och sneak peak på deras SS17. Mysigaste lunchen på länge och jag lovar att bjuda på en liten tjuvtitt senare. På mig hade jag min nya sweater från H&M, skjorta från Stylein och fisknätsstrumpor från Swedish Stockings.

Nu ska jag bättra på sminket och sedan ta mig bort till A Day´s March där min Metro-kollega Philip styr Girls Only-middag. Maten står ingen mindre än min vän Filip Fastén och hans Agrikultur för. Ni vet restaurangen som jag har tipsat er om? Det blir en fin kväll.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Henrietta! Jag diggar verkligen dig och din blogg <3 du verkar vara en sån härlig person och man blir så glad av att se dig bara 😀 du är verkligen stark som har tagit dig igenom anorexin!
  Själv är jag 20 år och hade anorexi från att jag var 13 upp till 17 års ålder med återfall och allt vad det innebär… En hemsk period det vill säga . Därefter har jag mått bättre och blev friskskriven från Mando för typ 2 år sedan. Dock så kan jag väl säga att jag känner av tankarna så fort jag kommer i stressiga perioder. Hur är det för dig där?
  Sen undrar jag. Jag är normalviktig men kan fortfarande ha rädslor som att min ämnesomsättning skulle vara sämre efter alla år med självsvält. Vet inte om det är så eller inte, för det känns som att jag inte kan äta hur mycket som helst typ tillskillnad från andra. Proverna på mig ser ju bra ut så det är absolut inget fel med det. Sen säger även läkarna jqg haft att så fort du äter normalt och regelbundet kommer förbränningen igång, om du inte har något fel på sköldkörteln dvs. Men vad tror du? Tror du ens ämnesomsättning är rubbad med tanke på hur länge jag var sjuk? Vet att du inte är en läkare men du verkar vara en så klok person!

  C 2016-11-24 22:23:38
  Svara
 • Men wow, jag har aldrig haft en tanke på att köpa liknande strumpbyxor när jag passerad dem i butiker eller på nätet men efter att ha sett dina bilder känner jag bara att jag måste klicka hem ett par prick just nu! Grymt snyggt!

  Olivia 2016-11-24 18:05:05 http://nouw.com/oliviara
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!