Jultröjan & veckans planer

Nu har jag precis hoppat ur jultröjan efter en mysig advent hemma hos mina vänner Annie och Nicholas. Jag känner mig redo för mina sista dagar på jobbet och andra härliga inslag som den här veckan kommer att fyllas med. Så här ser veckan ut:

Måndag:
Jag börjar veckan med att åka tillbaka till Mandometerkliniken på Danderydssjukhus för att genomföra min 3års-uppföljning efter jag blev friskskriven. Sedan ska jag äta lunch med mamma som är uppe på besök, träna och förhoppningsvis hinner jag förbi Ivyrevel för att ta lite mått i det blivande showroomet.

Tisdag:
Sista spurten på kontoret innan vi på onsdag annonserar stora grejer på techevenemanget Slush i Finland. Det är mycket som ska klaffa! Slush är ett megastort event dit tech- och businessmänniskor från hela världen åker. Det gäller därför att allt vi gör håller hög klass och att våra budskap når fram. På lunchen ska jag köra något kul pass med FitnessCollection och på eftermiddagen står event hos Swiss Clinic på schemat.

IMG_0343

Onsdag:
Yogafrukost med Odd Molly och sedan bär det raka vägen till kontoret för att skicka ut mumsiga pressreleaser . Det blir sedan en lunchpaus tillsammans med Asos innan jag låser in mig i ett av våra konferensrum för att fortsätta jobba ut nyheter om Wrapp. På kvällen blir det girl power – nätverket Women With har bjudit in till AW med tema tech.

Torsdag:
Tidigt morgonmöte med mitt team för att stämma av onsdagens händelser och den kommande dagen. Förhoppningsvis har allt gått som det ska och nyheter är i rullning. På kvällen ska jag på julkalas med Tictail.

Fredag:
No more Wrapp! Jag kanske hämtar saker som jag har glömt, men annars är jag en ledig lady. Ska förbi Presskontakterna för lite skönhetssnack, ta någon härlig lunch, träna med FitnessCollection och på kvällen blir det födelsedagsfirande för Adam med en middag på restaurang Bleck.

 

Hur ser er vecka ut? Är det någon som har tips på någon mysig julmarknad? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vart får jag tag på din sjujäkla mysiga mössa?

    Klara-Lovisa 2016-11-28 15:23:29
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!