Avtackning, chorizogryta & 1:a advents fika.

Lindex_Henrietta_Fromholtz_18

I fredags var jag som ni redan vet hos Lindex och käkade lunch med ett härligt gäng.

Lindex_Henrietta_Fromholtz_12

Vi kikade på deras godingar från SS17, skrattade högt och drömde oss bort till våren.

IMG_0267 (1)

Mot slutet av jobbdagen var det dags för Wrapp att tacka av mig med en AW. Jag jobbar ju även denna vecka, men det är en stor del av bolaget som åker över till Finland och Slush i morgon och därför blev det en avtackning i förskott. Vi skålade i skumpa, käkade bubbies och så fick jag världens finaste tacktal av min chef. Tårar tårar… Fan vad jag kommer att sakna min familj!

Henrietta_Fromholtz__6

Min fredags-AW blev som sagt inställd (Buhu!), men trött som jag var trampade jag hemåt och där jag möttes jag av julen i en korg. JAG ÄLSKAR JUL OCH PEPPISAR! Speciellt med en bit blåmögel på.

IMG_0298 (1)

Inte nog med det! Det stod även en bukett på bordet: ”Grattis till ett nytt kapitel! Jag är så stolt och glad för din skull! Du är min stjärna och jag älskar dig!”. SNUTTIGT!

Han var dock inte lika ”snuttig” på natten när han skulle hem från en grabbmiddag och ringde och väckte mig mitt i natten ” Jag har glömt min nyckel ”….. Då vaknade häxan inom mig.

Falafel

Men innan jag blev en häxa hann jag käka stans bästa falafel från Maxos, svara på mail och kika på Idol.

Henrietta_Fromholtz_lägenhet

Natten gick och på lördagen vaknade jag upp arg som ett bi på grund av nattens störningar…. Jag sov mycket längre än tänkt vilket är himla irriterande för en person som mig som gillar struktur och hålla löften. Istället för en långpromenad med min vän lade jag några timmar på att fota kläder och la upp på min Tradera. Snaaaark… men det känns väldigt bra nu i efterhand.

IMG_0305 (2)

När det var klart gick jag bort till Balance där jag drog av 6 kilometer på bandet. Skönt! Jag behövde verkligen springa av mig lite aggressioner.

IMG_0289 (2)

Jag hade sedan ett litet lördagsmission – hitta nya vinterskor, även om jag redan äger för många. Men vem har sagt att det är kul att bära samma skor som föregående år? Ush. Tyckte att dessa från Massimo Dutti var sjukt fina.

Henrietta_Fromholtz_

När det blev mörkt ute och min mage började kurra satte vi igång med lördagsmiddagen.

Henrietta_Fromholtz__1

Jag sa: Något snabbt, hett och nice.

Henrietta_Fromholtz__2

J slängde då ihop lite chorizo, zucchini, krossade tomater, chili, körsbärstomater, linser och vitlök.

Henrietta_Fromholtz__3

Till det åt vi en matig sallad och pratade om livet. Det var länge sedan vi två hade en lugn stund och några timmar för bara slöprat.

IMG_0310

Sedan blev det söndag och Gabbi och Cissi bjöd in till häng på Strandvägen 1.

IMG_0321

Där satt vi i timmar och pratade om allt från podcasts till skidresor.

IMG_0338 (1)

Fram till det var dags att dra på sig jultröjan och promenera bort till Annie och Nicholas 1:a adventsfika.

FullSizeRender-11

Det var megamysigt och jag fick äntligen frossa i pepparkakor och blåmögel. Heaven! Det var även en liten ”inflyttningsfika” och jag blev SÅÅ stressad av att se hur mycket ordning de hade fått på kortare tid än oss. Step up Henrietta!

Jag tog knappt några bilder i helgen, så ursäkta världens mest tråkiga inlägg. Jag hade verkligen ingen lust med att fota och pilla på sociala medier. Ibland kan det vara så, men jag lovar BIG TIME kompensation den här veckan. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!