Kroketter, förebilden & en julklappsönskan.

fujifilm-instax-mini-8-ljud-bild

Jag skiter i VR-glasögon och önskar mig istället en Fuji Instax Mini i julklapp. Sugen? Ni kan köpa den HÄR.

IAM_5431w

Jag älskar I am a Food blog och likaså kalkon. Kika in hennes recept på kalkonkroketter med en spännande japansk sås. Sluuurrp! Är det kanske bara jag som är lycklig över att kroketter är så jäkla trendigt nu?

Skärmavbild 2016-11-28 kl. 20.08.15

Nästa kafébesök? Pom & Floras nya pärla i Vasastan.

mia-skaringer-facebook-text-710x492-2

Min idol? Mia Skäringer utan tvekan. Hon är ball, kul, snygg och bara en sjukt vettig förebild för många unga som gamla tjejer. Härligt nog brukar jag ofta få höra att vi har rätt många likheter.

Läs hennes senaste text om kraven på kvinnan här.

Och när vi ändå pratar om Mia. Skrattar så jag gråter.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej,
  Nu är jag ju inte Henrietta, men jag tänkte svara på din kommentar ändå, för du verkar behöva lite goda råd!
  Jag vet inte hur många poäng du har, eller vilka betyg du fått i gymnasiet, men du kan absolut komma in på universitetet ändå, om det är det du vill.
  Mina tips till dig om du vill studera vidare på universitet eller högskola är att:
  1. Gör högskoleprovet. Kanske får du bättre resultat där än på dina betyg! (Det fick jag, och jag har aldrig behövt använda mina betyg från gymnaiset.)
  2. Läs några kurser på KOMVUX. Här kan det vara lättare att få högre betyg, och då kan man höja sitt snitt.
  Du kan också läsa en ykresutbildning, eller kanske testa på en folkhögskola. Allt beror på vad det är du är intresserad av, och vad som verkar spännande.
  Mitt tips är att prova många olika saker om du är osäker, det brukar hjälpa!
  Och om det skulle vara så att du inte kommer in på någon av de kurser eller program som du tycker om, så är det ju också jätteroligt att resa, eller arbeta. Testa dig fram, sök jobb, och våga praktisera om du inte hittar ett fast jobb.
  Ett sista tips:
  Gå till en studievägledare. De har mycket bättre koll, och brukar vara jättebra på att hjälpa elever att komma på vad som är rätt väg för dem. (OBS: Testa studievägledarna som finns på Universiteten i din stad, ibland är de lite roligare än de som finns på gymnasiet!)
  KRAM och lycka till

  Julia 2016-11-30 15:44:30 http://juliamaria.se
  Svara
 • Hej,
  Nu är jag ju inte Henrietta, men jag tänkte svara på din kommentar ändå, för du verkar behöva lite goda råd!
  Jag vet inte hur många poäng du har, eller vilka betyg du fått i gymnasiet, men du kan absolut komma in på universitetet ändå, om det är det du vill.
  Mina tips till dig om du vill studera vidare på universitet eller högskola är att:

  1. Gör högskoleprovet. Kanske får du bättre resultat där än på dina betyg! (Det fick jag, och jag har aldrig behövt använda mina betyg från gymnaiset.)
  2. Läs några kurser på KOMVUX. Här kan det vara lättare att få högre betyg, och då kan man höja sitt snitt.

  Du kan också läsa en ykresutbildning, eller kanske testa på en folkhögskola. Allt beror på vad det är du är intresserad av, och vad som verkar spännande.
  Mitt tips är att prova många olika saker om du är osäker, det brukar hjälpa!

  Och om det skulle vara så att du inte kommer in på någon av de kurser eller program som du tycker om, så är det ju också jätteroligt att resa, eller arbeta. Testa dig fram, sök jobb, och våga praktisera om du inte hittar ett fast jobb.

  Ett sista tips:
  Gå till en studievägledare. De har mycket bättre koll, och brukar vara jättebra på att hjälpa elever att komma på vad som är rätt väg för dem. (OBS: Testa studievägledarna som finns på Universiteten i din stad, ibland är de lite roligare än de som finns på gymnasiet!)

  KRAM och lycka till

  Julia 2016-11-30 15:44:09 http://juliamaria.se
  Svara
 • Heeej Henrietta!! Måste bara först och främst säga att du är en helt jävla fantastisk människa som verkligen inspirerar mig. Jag ät en tjej som går sista året på gymnasiet och är verkligen taggad inför studenten. Men på samma gång orolig över framtiden eftersom att jag inte har tillräckligt med poäng för att komma in på universitet vilket suger då jag är en ambitiös person, bara det att jag har det svårt i skolan. Allt jag gör är liksom aldrig tillräckligt. Så min fråga till dig är vad har du för tips till en tjej, hur vet man vad man vill göra? Hur gjorde du, vad ska en tjej som ska studenten tänka på?

  Du är bäst!! 2016-11-29 23:01:21
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!