Onsdag: Showroom, maränger & vegetariskt.

IMG_0426

I går började jag dagen med att möta upp Stella (ni vet min vän som brukar fota mig) och Gustav Ivyrevel. Gustav är en av grundarna och Stella har precis börjat hos dem som fotograf slash creative. Jag var där för att besöka den nya lokalen som just nu är under uppbyggnad, så västar, specialskor och hjälm var ett måste.

IMG_0430

Jag var tvungen att ta en kik och fota i rummet som skall bli ett fint showroom.

IMG_0460

När det var gjort tog vi en selfie, kärleksförklarade oss och sa ”Hej då, ses om några veckor blivande kollega!” 

IMG_0462

Sedan spenderade jag dagen på kontoret och jobbade fram till solen gick ned. Har jag inte en magisk utsikt?

IMG_0473

Och då sprang jag bort till Swiss Clinics som styrde eftermiddagsevent för att presentera sin nya produktserie. Jag älskar deras grejer sedan tidigare och misstänker att jag inte kommer ogilla dessa. Jag ska visa er produkterna senare i veckan!

IMG_0474

Det bjöds på godsaker från Dorotea Malmegård och det här var någon typ av marängtårta i miniformat. Tråkigt!

IMG_0483

Väl hemma fick jag snabbt julfeeling tack vare en julklapp som stod och väntade utanför dörren. Tack Mira och Bread & Boxer för det!

IMG_0408

Jag avslutade sedan med jobb och rester. Den här vegetariska böngrytan som Johan lagade i måndags är så förbaskat god. Syrlig, het, fräsch och matig. Han sa att han bara slängde ihop den, men jag misstänker att det ligger något härligt recept bakom och när jag vet det lovar jag att dela.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh, försök verkligen få receptet på den där röran. För den såg förbaskat god ut! ?

    Sanna 2016-12-01 09:13:22
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!