Träning – check!

IMG_6866

Träning med Erika – Check! 

Fy fasen så skönt det är att starta dagen med träning och tjatter i bastun med en fin vän. Idag testade vi WordClass Vasastan som är ett av alla gym som finns hos FitnessCollection. Vi har ju fått några favoriter som typ Urban Ride, Odenplan Fight Gym och Acid, men ett vanligt gym behöver jag också ibland när jag inte orkar matcha tider eller göra som någon annan säger åt mig att göra.

Fitness_Collection_HEnrietta_Fromholtz_8   Fitness_Collection_HEnrietta_Fromholtz Fitness_Collection_HEnrietta_Fromholtz_2Fitness_Collection_HEnrietta_Fromholtz_1

Helheten är helt klart det viktigaste för mig när det kommer till träning. Jag vill utmanas, testa nya saker, ställen, svettas, skratta med en vän, göra framsteg, basta och känna mig pigg efter. Idag prickade jag in alla av dessa punkter. Jag började med att springa 6 km och efter det hade Erika satt upp ett cirkelpass med inspiration från Fashionablefits träningsprogram. Huh! Fokus låg på benen och efter passet haltade vi båda hem.

I övrigt var gymmet var toppen och det blir garanterat fler besök där! Är det några av er som har hunnit signa upp för FitnessCollection ännu? Det är verkligen grymt och som ni vet får ni testa gratis i 2 veckor och sedan rabatterat pris första månaden. Ladda ner appen här och hör av dig när du vill träna!

Nu ligger jag i sängen och jobbar. Ska om några timmar springa bort till Nobis där Tictail styr julcocktail.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!