Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tårarna rann & nu ska jag starta podd.

©andréajernmark_wrapp_kontorsbild00007

Igår var det en jobbig dag fylld av tårar, fina känslor och kramar. Det var det min sista dag på Wrapp och jag sa hej då till människor som jag de senaste åren har umgåtts 24 / 7 med. Jag trodde inte att det skulle bli ”gråt-jobbigt” att ta farväl, men igår när jag satt i en ”exit intervju” och fick svara på frågor om min tid på Wrapp gick det inte att hålla tillbaka tårarna. De rann och rann och ville aldrig sluta.

Jag är otroligt glad och stolt över framgångarna jag har gjort under min tid på bolaget, möjligheterna jag givits, alla mina kollegors förtroende och den öppna famnen från första dagen till den sista. Nu är det slut och jag lämnar över till en tjej från Publik Kommunikation och en från Bindefelt. Det är verkligen på tiden att min roll delas upp på två personer!

©andréajernmark_wrapp_kontorsbild00003

Nästa vecka ska jag bara släppa allt och ta hand om mig själv. En jäkla massa mysiga luncher, fikor och middagar ska det bli. Jag ska även spela in en film till bloggen och påbörja mitt nya poddprojekt. Vi har redan börjat och idag satte vi den fullständiga idén över en kopp té på Anglais. Jag har gråtit mig igenom hela förmiddagen och misstänker att jag även kommer att göra det i varje podd.

Har ni några önskemål på innehåll i podden? Även om ni inte vet vår ”grej” så är det toppen med önskemål. Puss <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Karriärtips! Och er egna historia

  YT 2016-12-05 10:47:19
  Svara
 • Hej,

  Kan du inte göra listor.
  Typ topp 10-bästa uteställen
  10-snyggaste stockholmskillarna
  bästa dejt-ställena osv.

  Josefine rudenstam 2016-12-03 19:03:12
  Svara
 • SÅ KUL! Kan du inte bjuda på lite tips? Typ testa restauranger, roliga aktiviteter? Även killar och hur man bäst dejtar? Kram!

  Josefine 2016-12-03 18:08:54
  Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand