Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

New week!

namnlöst (5 av 8)

Jaha, vad händer den här veckan då? 

Idag: Taverna Brillo tillsammans med Annika, sprang sedan bort till Balance och betade av 5 km på bandet, vidare gick jag bort till Upplandsgatan och gottade mig i vintageinredning och nu sitter jag nöjd i min soffa och har förberett kvällens måltid samt dessert.

I morgon fikar jag med Pålle, träna armarna på gymmet, käkar lunch på Haymarket med Caroline, väntar in RuterRetur som kommer och levererar ett NYTT MATBORD (?!) som jag precis köpt på blocket och så avslutar jag med ett event på SUP46 med tema: Vilka är startupbolagens framgångsfaktorer 2017?

På onsdag spelar jag in en YouTube-film med Stella Cocozza, yogar på Altromondo, spelar in podcast tillsammans med **** **** och på kvällen ska jag käka på Un Poco.

Resten av veckan fyller jag med ansiktsbehandling, spa, kaffe med ett coolt tech startup-bolag för att snacka samarbete, mitt nya favoritprogram Wahlgrens Värld och en intim lunch hemma hos Yollibox. Helgen får stå oplanerad!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind