Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Troschock!

Bread&boxer_1

Som bloggare har man ju lyxen att få en jäkla massa bud hemskickade några gånger i veckan. Oftast kommer de i små trälådor som gör Johan lika galen varje gång då han vet att han ibland måste hjälpa mig att slänga dem. Hehe… Vissa bud är goda, andra väldigt fina och vissa inte alls så kul. De bästa grejerna är de som har skickats med lite eftertanke och passar mig som handen i handsken. Typ som när Mentos skickade hem en stor låda med mina favorittuggummin efter att ha sett mitt inlägg om vad jag MÅSTE ha i väskan eller när Nespresso skickade hem massa kapslar samma dag som de hade läst att jag glömt handla det på stan. Då blev jag glad!

I morse plingade det på dörren igen och utanför stod det ett paket från Mira och Bread & Boxer. I det låg de skönaste basplaggen ever, vilket var perfekt till min första dag som ledig (och tvättdag!).

FullSizeRender-16

Alltså höga trosor utan massa krimskrams. Livets liv!

FullSizeRender-17

Perfekt en dag som denna! Johan påpekade att detta är mina finaste underkläder. Score!

FullSizeRender-18

Och nu sitter jag inne i vår walk in closet och räknar ned sista minuten med tvättmaskinen.

Hur mår ni idag?  <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Haha! Alltså du är så SKÖN Henrietta. Älskar din blogg och är så glad att jag hittat hit. Det som skiljer dig från mängden och får mig att återkomma gång på gång är helt klart din härliga självdistans och öppenhet. Det är när du öppnar upp och även visar de mindre glamorösa sidorna av livet som jag skrattar allra mest. Din film med papiljotter fick mig btw att bli helt fast vid din blogg, du verkar så härlig! Ta hand om dig och keep up the good work! Kram!

    Anna 2016-12-05 17:06:44
    Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind